خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کالاها با قیمت مناسب و مصوب باید به دست مردم برسد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 اسفند 1403 - 11:53
چالوس - فرماندار چالوس با تاکید بر نظارت بیشتر بر بازار گفت: کالاها باید با قیمت مناسب و مصوب به دست مصرف کننده برسد.
تأكيد،بازار،يوسف،پور،چالوس،فرماندار

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی یوسف پور پیش از ظهر چهارشنبه در پایان جلسه وبیناری تنظیم بازار استان؛ در جمع مدیران شهرستانی با بیان اینکه بازار باید با رویکرد انصاف و عدالت باشد، تأکید کرد: برروی کالاهای اساسی و مباشرین آن نظارت جدی شود.
فرماندار چالوس تأکید کرد کالاها باید با قیمت مصوب به دست مردم برسد.
وی افزود: با متخلفین برخورد قانونی شود و ازبازاریان خوب و منصف تقدیر به عمل آید.
یوسف پور کارگروه مشترک نظارت بر بازار را یکی از راه‌های تنظیم بازار عنوان کرد و تأکید کرد با توجه به ماه مبارک رمضان و عید نوروز، نظارت‌ها باید تشدید شود.
فرماندار چالوس تأکید کرد تماس با ۱۲۴ باید نتیجه داشته باشد و بازرسین ضمن حضور به موقع در محل مورد نظر؛ نتیجه را به متقاضیان اطلاع رسانی کنند.
یوسف پور در پایان جلسه اذعان داشت برپایی نمایشگاه بهاره کمک خوبی برای مردم است ولی باید به اهلش سپرده شود و اقلام با قیمت مناسب عرضه شود.