خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۸۰ مقاله به دبیرخانه اجلاسیه شهید شاخص روحانیت کشور رسید

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 اسفند 1403 - 09:54
بوشهر- فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر گفت: ۱۸۰ مقاله به دبیرخانه اجلاسیه شهید شاخص روحانیت کشور شهید ابوتراب عاشوری در بوشهر رسید.
شهيد،عاشوري،اجلاسيه،بوشهر،برگزاري،اقدامات،استان،رزمجو

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی رزمجو صبح چهارشنبه در اجلاسیه شهید شاخص روحانیت کشور شهید ابوتراب عاشوری در بوشهر اظهار کرد: شهید عاشوری پا به عرصه علم و دانش گذاشت تا نه تنها درس علم و دانش بلکه درس ایثار و شهادت را هم بیاموزد و هم به دیگران تدریس کند.
وی اضافه کرد: در آن زمان و در شرایط سخت مبارزاتی دوران انقلاب اسلامی او در گذر زمان بزرگ و بزرگ‌تر شد و امواج مردمی به خیابان‌ها پیوست و با خون خود استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را به ارمغان آورد.
فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر ادامه داد: برای برگزاری این اجلاسیه اقدامات خوبی صورت گرفت و دستگاه‌های مختلف پای کار آمدند تا شاهد برگزاری این اجلاسیه با بهترین کیفیت باشیم.
وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع به مناسبت شهادت شهید عاشوری تاکید کرد: فضاسازی خوبی در سطح استان انجام شده و با اقدامات تبلیغات و رسانه‌ای تلاش شده تا بخشی از اقدامات و تلاش‌های ایشان اطلاع‌رسانی شود.
سردار رزمجو بیان کرد: ۱۸۰ مقاله به دبیرخانه اجلاسیه شهید شاخص روحانیت کشور شهید ابوتراب عاشوری در بوشهر رسیده است که ۱۲ مقاله برگزیده شده و تبدیل به کتاب خواهد شد.
وی از تألیف کتاب‌های متعدد با موضوع شهید عاشوری خبر داد و اضافه کرد: از همه کسانی که در برگزاری این مراسم همکاری داشته‌اند قدردانی و تشکر می‌کنیم.
فرمانده سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر از بازسازی مقبره شهید عاشوری خبر داد و گفت: میز خدمت به یاد شهید عاشوری در ادارات و نهادهای مختلف برگزار شده است.