خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدرسه نقطه اصلی تحقق اهداف نظام آموزشی و پروشی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 بهمن 1403 - 18:12
قزوین- مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینکه مدرسه نقطه اصلی تحقق اهداف نظام آموزشی و پروشی است، بر ضرورت بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در آموزش تاکید کرد.
مدارس،مديران،مدرسه،مديريت،توجه،اصغري،انداز،چشم،برنامه،نمايند ...

به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی اصغری بعد از ظهر سه شنبه در گردهمایی کارشناس مسئولان، کارشناسان و مدیران دوره دوم متوسطه نظری قزوین اظهار کرد: شرایط امروز باعث شده سازمان‌ها، محیط‌های آموزشی و خصوصاً مدارس بیش از پیش به تبدیل شدن به یک سازمان یادگیرنده توجه نمایند.
باید با توجه به این تغییر شرایط در جهت پرورش و بروزرسانی توانایی‌ها و مهارت‌ها اقدام کنیم.
وی تصریح کرد: به منظور استفاده از فرصت‌های موجود، در محیط و رفع تهدیدهای احتمالی، برنامه راهبردی برای مدرسه تنظیم شود، برای رسیدن به راهبردها و استراتژی‌های منطقی، انجام تحلیل دقیق، از محیط درونی و بیرونی سازمان که مدرسه است، یک ضرورت است.
وی ادامه داد: تا زمانی که مدیر نتواند تحلیل جامع، کاملی از محیط داشته باشد، قادر به ارائه چشم انداز واقع بینانه و نقشه راه منطقی و تدوین استراتژی‌های مؤثر، نخواهد بود.
اصغری توجه به کارایی و اثربخشی را در امر مدیریت، مهم بیان داشت و گفت: مدیران باید برای شناخت فرآیندها اطلاعات خود را بهبود بخشند و به این ترتیب بتوانند در روند حرکت مدیریت خود تحولات مثبت ایجاد نمایند و بهره وری محقق شود.
وی با اشاره به ضرورت توجه به پرهیز از تمرکزگرایی گفت: راهکار پرهیز از تمرکز گرایی، توجه به مدیریت مدرسه محوری است.
این مسئول، با تاکید بر اینکه مدرسه نقطه اصلی تحقق اهداف نظام آموزشی و پروشی است، گفت: تصمیم‌گیری صحیح و اصولی، که مبتنی بر شش ساحت تربیتی می‌باشد در مدارس از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.
مدیرکل آموزش و پرورش، با اشاره به اینکه مدیران مدارس از مؤلفه‌های مهم و اساسی در فرآیند آموزش به شمار می‌روند، اظهار داشت: مدیران با بهره گیری از رویکرد مدیریت اقتضایی در مدارس می‌توانند مشکلات و موانع موجود را رفع کنند.
این مسئول داشتن چشم انداز برای مدیران را ضروری دانست و افزود: برای عملکرد موفق، مدیران باید چشم انداز و آینده برنامه کاری خود را ترسیم کنند.
وی با اشاره به برنامه ریزی استراتژیک و پیامدنگر گفت: ایجاد تحول سازمانی نیازمند رویکرد متفاوتی است که بتواند، به ایجاد یک تحول عمیق و در عین‌حال مثبت به عنوان یک نقشه راه در برنامه‌ریزی ها تبدیل شود.
وی اظهار داشت: با بروزرسانی روش‌ها و ترسیم چشم انداز می‌توان شاهد تحولات سازمانی باشیم که یکی از اهداف تشکیل ما در آموزش و پرورش کم کردن فاصله وضع موجود و وضع مطلوب است.
اصغری ادامه داد: تصمیم‌گیری صحیح و اصولی، که مبتنی بر شش ساحت تربیتی می‌باشد در مدارس از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.
وی افزود: امروز مهم است مدیران مدارس در بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در مدارس اقدام نمایند و نسبت به توانمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی در مدارس اقدام‌نمایند.
این مقام مسئول بر محور قرار دادن تصمیمات شورای دبیران و استفاده از نظرات و ایده‌ها، در مدیریت مدرسه، تاکید کرد.
وی ضمن تاکید بر برنامه ریزی توسط مدیران مدارس گفت: هر چه اهداف در آینده روشن‌تر باشد می‌توانیم بسیار بهتر فعالیت‌ها و اقدامات فعلی را ارزیابی کنیم و مطمئن شویم که برنامه‌ها با آنچه که در هدف نهایی است و می‌خواهیم در نهایت به آن برسیم مطابقت دارد.
اصغری خاطر نشان کرد: تلاش ما کاهش فاصله بین صف و ستاد است؛ در این مسیر با نظرات خود یاریگر ما باشید.