خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سخنگوی شورای نگهبان: مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 30 بهمن 1403 - 18:12
سخنگوی شورای نگهبان گفت: با بررسی‌هایی که در شورای نگهبان نسبت به مصوبه اصلاح قانون انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا صورت گرفت، ماده ۲ این اصلاحیه که مربوط به تعویق ۶ ماهه انتخابات است، ابهاماتی دارد.
جهت،اصلاح،مجلس،مصوبه

هادی طحان نظیف با بیان اینکه «ماده ۲ مصوبه اصلاح قانون انتخابات شورا‌های اسلامی پس از بررسی‌های شورای نگهبان مشخص شد که با ابهاماتی روبه‌رو است»؛ عنوان کرد: این مصوبه هم از جهت سازوکار‌های اجرایی برگزاری همزمان انتخابات شورا‌ها و انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و هم از جهت زمانبندی انجام وظایف شورا‌ها مثل تصویب بودجه شهرداری‌ها و دهیاری با ابهاماتی رو‌به‌رو است لذا جهت اصلاح به مجلس برگشت داده می‌شود.
وی همچنین با اشاره به اینکه تا این لحظه هنوز نظر هئیت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام را از جهت تطبیق با سیاست‌های کلی نظام دریافت نکرده‌ایم؛ گفت: این مصوبه جهت رفع این ابهامات به مجلس برگشت داده می‌شود و طبیعتا کیفیت و نحوه اصلاح در اختیار مجلس است؛ چنانچه اصلاح شود، مجددا بررسی و نظر نهایی شورای نگهبان اعلام می‌شود.
منبع: ایسنا