خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم ثبات نرخ ارز در بازار ارز تجاری/ ارز تمامی کالا‌های اساسی با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان در حال تامین است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 30 بهمن 1403 - 17:00
رئیس کل بانک مرکزی می‌گوید: هدف ما برقراری ثبات است چرا که نیاز‌های اساسی مردم در اینجا تامین می‌شود.
ارز،ثبات،تجاري

محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی در خصوص نگرانی در رابطه با نرخ ارز می‌گوید: این مرکز ارز تجاری که راه اندازی شده از دوماه گذشته تاکنون تقریبا در نرخ ارز ۶۶، ۶۷ و ۶۸ هزار تومان در حال نوسان است این ثبات را ادامه خواهیم داد هدف ما برقراری ثبات است چرا که نیاز‌های اساسی مردم در اینجا تامین می‌شود.
این مقام مسئول می‌گوید: نرخ ارز کالا‌های اساسی هم که ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ادامه دارد این بازار(ارز تجاری) هم که بیشتر مواد اولیه کارخانجات و تولید را فراهم می‌کند در همین کانال خواهد بود تا خیال تولیدکنندگان راحت باشد.
او افزود: هم حجم این بازار تجاری افزایش پیدا می‌کند هم ثبات حفظ خواهد شد.