خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قرائت سوگندنامه کاپ تنیس روی میز آسیا توسط ندا شهسواری

مهر | ورزشی | سه شنبه، 30 بهمن 1403 - 12:46
با تصمیم برگزارکنندگان رقابت‌های تنیس روی میز کاپ آسیا، سوگندنامه ورزشکاران برتر شرکت‌کننده در این مسابقات توسط دو ورزشکار قرائت می‌شود که یکی از آنها ندا شهسواری است.
مردان،بازيكن،آسيا،زنان،كاپ،تنيس،ميز

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت های تنیس روی میز کاپ آسیا از روز چهارشنبه (اول اسفند) با حضور ۳۲ بازیکن برتر قاره در هر بخش مردان و زنان در شنژن چین آغاز می شود.
پیش از آغاز رسمی دیدارهای مرحله مقدماتی، سوگندنامه ورزشکاران شرکت کننده توسط دو ورزشکار از هر بخش مردان و زنان قرائت می شود.
ندا شهسواری که در المپیک پاریس یکی از دو پرچمدار کاروان ایران بود، نماینده ورزشکاران از بخش زنان است که توسط برگزارکنندگان کاپ آسیا برای قرائت سوگندنامه انتخاب شده است.
«لین گائو یان» از چین هم به نمایندگی از بخش مردان این مسئولیت را بر عهده دارد.
این بازیکن چینی اهل شنژن است و از آنجا که مسابقات در این شهر برگزار می شود به عنوان نماینده ورزشکاران برای قرائت سوگندنامه در کنار ندا شهسواری انتخاب شده است.
رقابت های کاپ آسیا معتبرترین رویداد در تقویم آسیایی تنیس روی میز است.
۱۵ بازیکن شامل سه نفر نخست مناطق ۵ گانه تنیس روی میز آسیا در بخش مردان و زنان همراه با ۱۷ بازیکن برتر رنکینگ جهانی در هر بخش، مجموع ۳۲ بازیکن شرکت کننده در بخش مردان و زنان این رقابت ها را تشکیل می دهند.
در بخش مردان این رقابت ها، نوشاد و نیما عالمیان دو نماینده ایران هستند.
هدایت ۳ پینگ پنگ باز اعزامی ایران به چین بر عهده جمیل لطف الله نسبی است.
کاپ تنیس روی میز آسیا تا ۴ اسفند ادامه دارد.