سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأیید شهادت یکی از فرماندهان نظامی حماس در لبنان

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 29 بهمن 1403 - 15:30
شبکه الاقصی وابسته به مقاومت فلسطین از شهادت محمد شاهین، از فرماندهان گردان های القسام، شاخه نظامی حماس بر اثر حمله تروریستی رژیم اسرائیل در شهر صیدای لبنان خبر داد.
لبنان،شاهين،باختري،كرانه،تروريستي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه الاقصی به‌نقل از منابع خود امروز سه‌شنبه از شهادت محمد شاهین، از فرماندهان گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس بر اثر حمله تروریستی رژیم اسرائیل در شهر صیدای لبنان خبر داد.
تامیر هایمن، رئیس سابق اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل نیز در توجیه عملیات تروریستی امروز رژیم صهیونیستی در صیدا مدعی شد: محمد شاهین مسئولیت هدایت عملیات‌های گروه‌های مقاومت فلسطینی در کرانه باختری از خاک لبنان را به‌عهده داشت.
به‌زعم این مقام صهیونیست، این ترور بیش از هر چیز با وضعیت امنیتی حاکم بر کرانه باختری مرتبط است و ارتباطی با روند تحولات لبنان و غزه ندارد.
انتهای پیام/+