خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش دید شدید و مه‌گرفتگی در جاده‌های همدان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 بهمن 1403 - 11:13
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان از آغاز بارش برف و مه غلیظ در جاده های استان از صبح امروز خبر داد.
رانندگان،همدان،وضعيت،پايان،ادامه،آهكي،راهداري،غيرضروري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مهرداد آهکی امروز نسبت به ادامه این شرایط تا پایان روز هشدار داد و اظهار داشت: رانندگان باید نکات ایمنی را رعایت کرده و از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
وی افزود: بارش برف و مه غلیظ از ابتدای صبح امروز در بیشتر محورهای استان آغاز شده و طبق پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی این وضعیت تا پایان امروز ادامه خواهد داشت و این مستلزم رعایت تمامی نکات ایمنی از سوی رانندگان است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان بیان کرد: از ساعت چهار بامداد امروز دوشنبه 29 بهمن‌ماه بیش از 4800 کیلومتر باند برفروبی و 1500 تن مخلوط ماسه و نمک جهت یخ‌زدایی سطح راه‌ها توسط راهداران همدان اجرا شده است و این روند تا پایان بارش‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.
آهکی از کاهش دید در محورهای کوهستانی و گردنه‌ها به‌ویژه در برخی نقاط که دید افقی به 50 متر رسیده است خبر داد و افزود: تیم‌های راهداری در حالت آماده‌باش کامل به سر می‌برند تا از مسدود شدن جاده‌ها جلوگیری کرده و ترافیک روان را در همه محورها حفظ کنند.
وی تاکید کرد: رانندگان باید از انجام سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت اجبار به سفر از سامانه‌های گویای 141 برای اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی مسیر استفاده کنند، زیرا این سامانه‌ها اطلاعات به‌روز و دقیقی از شرایط جاده‌ها و وضعیت جوی ارائه می‌دهند.
انتهای پیام/