سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغزندگی معابر شمال و شمال شرقی تهران به‌دلیل بارش برف و عدم دید کافی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 29 بهمن 1403 - 11:00
سرهنگ شریفی گفت: رانندگان در روز‌های برفی باید با سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب رانندگی کنند.
رانندگي،شمال،برفي،باك،برف،پايتخت،سالم،شرقي،پليس،سيستم

سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، در خصوص رانندگی در روز‌های برفی با توجه به وضعیت جوی و اعلام سازمان هواشناسی در ارتباط با ریزش نزولات آسمانی در نواحی شمال و شمال شرقی پایتخت به شهروندان تهرانی تاکید کرد: در روز‌های برفی باید با سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب رانندگی نمایید، اما موضوع مهم دیگر توصیه به موتور سواران عزیز میباشد؛ که حتی الامکان از تردد در مناطق شمال و شمال شرقی پایتخت خودداری نمایند؛ چراکه احتمال وقوع حوادث تلخ و ناگوار وجود دارد.
وی در ادامه افزود: برخی از نکات ایمنی مهم در این روز‌های برفی و بارانی که میتواند در پیشگیری از بروز تصادف، نقش مهمی را ایفا کند؛ شامل موارد زیر می‌باشد: ۱) قبل از شروع رانندگی، مخزن آب شیشه شوی را پر کرده و از سالم بودن آن مطمئن شوند، ۲) باک بنزین برای خودرو‌های بنزینی و باک گازوییل برای خودرو‌های دیزل همیشه پر باشد، ۳) سیستم گرمایشی خودرو سالم و آماده بکار باشد، ۴) روشن نگه داشتن چراغ‌های جلو و عقب وسیله نقلیه که می‌تواند به افزایش دید شما و دیگر رانندگان در هنگام بارش برف و باران و یا مه در رانندگی کمک کند؛ ۴) همچنین اطمینان از سلامت تیغه‌های برف پاک کن، ۵) کنترل و بازدید از میزان سطح آج روی لاستیک‌ها به جهت جلوگیری از لغزندگی.
۶) کنترل نمودن سیستم ترمز
منبع: پلیس