خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح تفصیلی اراضی الحاقی سنندج و بیجار تصویب شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 29 بهمن 1403 - 10:52
سنندج_مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان گفت: طرح تفصیلی اراضی الحاقی سنندج و بیجار در کمیسیون ماده ۵ استان تصویب شد.
طرح،بيجار،سنندج،اراضي،شهرسازي،اجراي

به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر الیاسی صبح دوشنبه به خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: طرح تفصیلی اراضی الحاقی سنندج و بیجار در کمیسیون ماده ۵ استان به منظور تأمین زمین مورد نیاز برای اجرای نهضت ملی مسکن تصویب شد.
وی با اشاره به اینکه این طرح منجر به خانه دار شدن اقشار مختلف مردم می‌شود، افزود: براساس اجرای این طرح ضوابط معماری و شهرسازی برای توسعه پایدار و ایجاد شرایط مطلوب زندگی شهروندان فراهم می‌شود.
وی یادآور شد: در این طرح دسترسی به فضاهای سبز، معابر استاندارد و خدمات عمومی به صورت ویژه مورد توجه قرار می‌گیرد و زیرساخت‌های شهری تأمین می‌شود.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان اضافه کرد: رضایتمندی شهروندان و توسعه متوازن شهرهای سنندج و بیجار از ثمرات تصویب طرح تفصیلی اراضی الحاقی سنندج و بیجار می‌شود.
الیاسی اذعان کرد: اجرای این طرح اراضی ۴۰ هکتاری شهرک وحدت سنندج و ۹.۷ هکتاری عسکرآباد بیجار را شامل می‌شود که توسط شورای عالی شهرسازی و معماری الحاق شده است.