خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرهای شمالی تهران چهارشنبه برفی است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 29 بهمن 1403 - 09:06
تهران- داده‌های هواشناسی استان تهران از بارش برف در آبعلی، فیروزکوه، میگون و دماوند حکایت دارد و نیز کمینه دمای هوا در این روز در آبعلی به منفی ۱۱ درجه می رسد.
روز،چهارشنبه،بارش،درجه،تهران

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس داده‌های هواشناسی، کمینه دمای هوای تهران در روز چهارشنبه و پنجشنبه با سه درجه کاهش به یک درجه می‌رسد و این وضعیت تا روز شنبه ۴ اسفند تداوم خواهد داشت.
همچنین بر اساس پیش بینی وضعیت هوای ارائه شده توسط اداره کل هواشناسی استان تهران، روز چهارشنبه شاهد بارش باران در تهران خواهیم بود.
ایستگاه هواشناسی آبعلی، فیروزکوه، میگون و دماوند بارش برف در این شهرها را در روز چهارشنبه پیش بینی کرده و کمینه دمای هوا در این شهرها روز چهارشنبه به حداقل میزان خود یعنی منفی ۱۱ درجه در آبعلی می‌رسد.
در لواسان، شمیرانات و پردیس نیز برای روز چهارشنبه شاهد بارش برف و باران خواهیم بود و کمینه دمای هوا در روز چهارشنبه به منفی دو درجه سانتی گراد می‌رسد.
در روز چهارشنبه همچنین شاهد بارش رگبار باران در شهرقدس، تهران، چیتگر و فرودگاه امام بوده و ورامینی‌ها نیز بارش پراکنده باران را تجربه خواهند کرد.
در ورامین به عنوان گرم‌ترین ایستگاه استان تهران نیز برای روز چهارشنبه کمینه دما دو درجه بالای صفر خواهد بود.