خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: فلسطین در کانون مسائل خاورمیانه قرار دارد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 29 بهمن 1403 - 00:58
وزیر خارجه چین خواستار حل و فصل مسئله فلسطین از مسیر دیپلماتیک شد.
وانگ،يي،فلسطينيان،غزه،خاورميانه،فلسطين،خارجه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، گرچه آمریکا اکنون به طور کامل در راستای منافع صهیونیست‌ها در خاورمیانه عمل می‌کند و حتی پا را فراتر نهاده و از حامیان پاکسازی قومی فلسطینیان از غزه است، اما سایر قدرت‌های بزرگ نظام بین الملل از جمله چین خواستار حل و فصل این مناقشه از مسیر دیپلماتیک و براساس قوانین بین المللی هستند.
بر این اساس، وانگ یی، وزیر خارجه چین امروز اعلام کرد: راهکار اصلی برای پایان بخشیدن به منازعه در خاورمیانه اجرای راه حل دو دولتی و تشکیل کشور مستقل فلسطین است.
وانگ یی که در حاشیه نشست امنیتی مونیخ با گیدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفتگو می‌کرد؛ تاکید داشت: بحران بشردوستانه در غزه باید در سریع‌ترین زمان ممکن پایان یافته و کمک‌های انسانی به فلسطینیان در این باریکه ارسال شود.
وی خاطر نشان کرد: پکن متعهد به اجرای عدالت و ایفای نقشی سازنده در یافتن راهکاری جامع به منظور دستیابی به راه حلی پایدار در موضوع فلسطین است.