خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست یک نماینده مجلس برای تشکیل جلسه فوری با پزشکیان

اعتماد | همه | یکشنبه، 28 بهمن 1403 - 23:40
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در نامه‌ به رئیس‌جمهور خواستار برگزاری جلسه فوری برای پرداخت بدهی‌های دولت و دانشگاه‌های علوم پزشکی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی شد.
پزشكي،رئيس،درمان،بهداشت،دارو،تجهيزات،كميسيون،جلسه

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در نامه‌ به رئیس‌جمهور خواستار برگزاری جلسه فوری برای پرداخت بدهی‌های دولت و دانشگاه‌های علوم پزشکی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی شد.
کد خبر: 699984 | ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ ۲۳:۳۲:۵۵
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در نامه‌ به رئیس‌جمهور خواستار برگزاری جلسه فوری با وی و وزرای بهداشت و درمان، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صمت برای پرداخت بدهی‌های دولت و دانشگاه‌های علوم پزشکی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی شد.
به گزارش ایسنا، متن نامه حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به مسعود پزشکیان رئیس جمهور به شرح زیر است.
«جناب آقای دکتر پزشکیان
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و تحیت
با احترام بازگشت به بررسی های میدانی، اسناد و مستندات حوزه سلامت، عدم اجرای صحیح قانون، سوء مدیریت‌ها و ترک فعل‌ها در حوزه تامین و تخصیص منابع مالی سلامت و نیز عواقب خطرناک و خسارات ناشی از تصمیمات غیرکارشناسی در حوزه تامین منابع ریالی و ارزی، از طریق حذف ارز دولتی از دارو تجهیزات و ملزومات پزشکی باعث شد این کمیسیون با قید فوریت درخواست جلسه به ریاست حضرت عالی و با حضور اینجانب ،وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعاون، کار و رفاه ، صمت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس بانک مرکزی را نماید.
آنچه که اهمیت فوریت این جلسه را بیش از پیش داشته بدهی‌های دولت و دانشگاه‌های علوم پزشکی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین افزایش بی رویه این بدهی‌ها است که نتیجه آن آینده بسیار خطرناک در حوزه سلامت، افزایش پرداختی از جیب بیماران خواهد بود.»