خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرستاده ترامپ: مرحله دوم مذاکرات مبادله اسرا آغاز می‌شود - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 28 بهمن 1403 - 22:53
فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به منطقه اعلام کرد که مذاکرات درباره مرحله دوم آتش بس در نوار غزه این هفته در مکانی که مشخص خواهد شد، ادامه پیدا خواهد کرد.
وزير،مذاكرات،اسرائيل،مرحله،اعلام،نتانياهو،خبر

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، واللا نیوز در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، ویتکاف اعلام کرد، مذاکرات جداگانه‌ای با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و نخست وزیر قطر و رئیس سرویس اطلاعات مصر درباره مرحله دوم مبادله اسرا انجام داده است.
او تاکید کرد مذاکرات این هفته ادامه پیدا خواهد کرد و این مذاکرات پیچیده خواهد بود.
این خبر در حالی منتشر می‌شود که دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی این اخبار را تایید نکرد.
یک منبع آگاه سیاسی اسرائیلی هم به این رسانه عبری زبان خبر داد، نخست وزیر نتانیاهو گفتگوی طولانی با روبیو وزیر خارجه آمریکا داشت و درباره راه‌های تحقق نگاه رئیس جمهور ترامپ در خصوص کوچاندن ساکنان غزه و ساخت غزه‌ای دیگر با وی به رایزنی پرداخت.
در این بین ویتکاف که با شبکه فاکس نیوز گفتگو می‌کرد اعلام کرد مذاکرات فاز دوم مبادله اسرا پیچیده تر از مرحله اول خواهد بود و هیئت مذاکره کننده اسرائیلی فردا به قاهره سفر خواهد کرد، اما رایزنی‌ها درباره این مرحله بعد از دریافت دستور العمل‌ها از کابینه اسرائیل انجام خواهد شد.
در بخش دیگری از این گزارش همچنین آماده است، بعد از سخنان ویتکاف، دفتر نخست وزیری اسرائیل اعلام کرد، نتانیاهو شامگاه امشب با استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه گفتگو کرد، نخست وزیر به فرستاده ویژه خبر داد که نشست کابینه سیاسی امنیتی اسرائیل فردا برای بررسی مرحله دوم توافق تشکیل خواهد شد.
انتهای پیام/