سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کره‌جنوبی ملاقات ترامپ

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 11 تیر 1398 - 09:15
رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی امروز (سه‌شنبه) ملاقات اخیر رهبران آمریکا و کره‌شمالی در مرز دو کره را پایان خصومت متقابل میان این کشورها دانست.
كيم،جونگ،اون،مون،ملاقات،يكشنبه

رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی امروز (سه‌شنبه) ملاقات اخیر رهبران آمریکا و کره‌شمالی در مرز دو کره را پایان خصومت متقابل میان این کشورها دانست.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، اظهارات مون جائه-این، رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی در شرایطی مطرح می‌شود که بسیاری معتقدند دیدار روز یکشنبه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون،‌ رهبر کره‌شمالی در منطقه غیر نظامی کره بیشتر نمایشی بوده است.
مون جائه-این در نشست کابینه سئول گفت، ملاقات ترامپ – کیم بدین معناست که دو کشور "پایان روابط خصمانه" را اعلام کرده و "دوره صلح" را آغاز کرده‌اند.
رئیس‌جمهوری لیبرال کره‌جنوبی برای احیای دیپلماسی میان ترامپ و کیم جونگ اون و یافتن راه‌حلی مسالمت‌آمیز برای بحران هسته‌ای کره‌شمالی به شدت تلاش کرده است.
ترامپ و کیم جونگ اون یکشنبه برای از سرگیری مذاکرات هسته‌ای توافق کردند.
اما هیچ کدام از طرفین اعلام نکردند به توافقی روی چگونگی دستیابی به خلع سلاح هسته‌ای کره‌شمالی نزدیک‌تر شده‌اند.
انتهای پیام