تصمیمات ستاد اقتصاد مقاومتی لازم الاجرا است
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان، گفت: تمامی تصمیمات ستاد اقتصاد مقاومتی در حکم دستور قضایی و لازم اجراست و مدیران استان باید این موضوع را مورد توجه ویژه قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، بیست و یکمین جلسه ستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی دادگستری کل استان همدان به ریاست رئیس کل دادگستری استان همدان و با حضور عباس نجفی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و شماری از مدیران و مسئولین استانی برگزار شد.
عباس نجفی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان در این جلسه با بیان اینکه تعامل، همراهی و همگام بودن مدیران، قطعاً در توسعه استان موثر خواهد بود، اظهار داشت: تمامی تصمیمات ستاد اقتصاد مقاومتی در حکم دستور قضایی و لازم اجراست و مدیران استان باید این موضوع را مورد توجه ویژه قرار دهند.
رئیسکل دادگستری استان همدان نیز بیان کرد: نهادهای مختلف، بخش خصوصی و بخش عمومی باید تعریف واحدی از سرمایه گذاری و امنیت سرمایه گذاری داشته باشند.
بهروز محمدیمهر با اشاره به اینکه بانکها رویکرد حمایتی در مورد اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی فعال داشته باشند، عنوان کرد: بانکها به کمک نهادهای مربوط توجه داشته باشند که واحدهای تولیدی که عملکرد شایسته ای دارند را مورد حمایت قرار دهند.
در این جلسه همچنین برخی از مشکلات عمده واحدهای تولیدی از جمله اقدامات انجام گرفته پیرامون یکی از شرکتها، بررسی مطالبات و چالشهای یکی دیگر از شرکت، نحوه برگزاری مزایده جهت واحدهای تحت تملک بانکها، روند اعطای تسهیلات توسط بانک سپه، مسائل زیرساختی شهرک گلخانهای گنبد و سایر مشکلات عمرانی و اقتصادی در مسیر توسعه استان مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم برای حل و فصل این مشکلات صادر شد.
انتهای پیام/