سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام باند جیب برها در کرج

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 بهمن 1403 - 15:53
کرج - ‏ فرمانده انتظامی البرز از دستگیری ۳ سارق و کشف ۶۰ فقره ‏جیب بری و سرقت لوازم داخل خودرو در نقاط مختلف شهرستان کرج خبر داد. ‎
سرقت،پليس،بري،سارقان،جيب،داخل،هداوند،سارق

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حمید هداوند در خصوص این خبر گفت: به دنبال وقوع چندین فقره جیب بری و سرقت لوازم داخل خودرو در نقاط مختلف شهرستان کرج، بررسی موضوع با هدف دستگیری سارق یا سارقان احتمالی به صورت ویژه در دستور کار مأموران پایگاه دوم پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از انجام اقدامات تخصصی و استفاده از شگردهای پلیسی به سرنخ‌هایی از سارقان رسیده و سرانجام پس از هماهنگی با مرجع قضائی، ۳ سارق حرفه‌ای را پس از شناسایی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان البرز بیان داشت: متهمان در تحقیقات پلیس به ۶۰ فقره جیب بری و سرقت لوازم داخل خودرو اعتراف کرده‌اند.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: سارقان با شناسایی سوژه‌های سرقت در اماکن عمومی و محل‌های شلوغ با استفاده از غفلت شهروندان اقدام به جیب بری از آنان می‌کردند و در پیک زمانی خلوت و با استفاده از تخریب قفل و سوئیچ و شاه کلید اقدام به سرقت داخل خودروی افراد می‌نمودند.
سردار هداوند در پایان با اشاره به اینکه متهمان با قرار وثیقه روانه زندان شدند گفت: پلیس، شبانه روز و با تمام توان برای دفاع از نظم و امنیت جامعه تلاش می‌کند و شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با تلفن ۱۱۰ با پلیس در میان بگذارند.