خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی وزرای دفاع عربستان و آمریکا درباره همکاری‌های دفاعی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 28 بهمن 1403 - 12:45
وزیر دفاع عربستان و همتای آمریکایی اش درباره همکاری‌های دفاعی دو کشور گفت‌و‌گو کردند.
عربستان،دفاع،وزير،سعودي،ايالات،متحده

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان سعودی، امروز یکشنبه اعلام کرد که با پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده، درباره روابط دو کشور گفت‌و‌گو کرده است.
خالد در پستی در شبکه ایکس نوشت که در این تماس تلفنی، مقامات دو کشور «راه‌های تقویت همکاری‌های استراتژیک دفاعی» را بررسی کردند و «تلاش‌ها برای پیشبرد صلح و امنیت بین‌المللی» را مورد بحث قرار دادند.
وزیر دفاع عربستان همچنین گفت که به هگست، رئیس پنتاگون، به مناسبت انتصابش در دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تبریک گفت.
جان آلیوت، سخنگوی پنتاگون، در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این تماس تلفنی، هر دو مقام «شراکت دفاعی حیاتی بین ایالات متحده و پادشاهی عربستان سعودی» را تأیید کردند.
آلیوت افزود: «وزیر دفاع از مشارکت‌های عربستان سعودی در تأمین امنیت منطقه استقبال کرد و بر ادامه همکاری در مورد چالش‌های مشترک تأکید کرد.
آنها توافق کردند که در تماس باقی بمانند و در زمینه‌های مورد علاقه مشترک هماهنگی نزدیکی داشته باشند.»
منبع: العربیه