خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام باند جیب‌بری و کلاهبرداری در تهران - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 27 بهمن 1403 - 14:53
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند جیب بری و کلاهبرداری در تهران، خبر داد.
پليس،آگاهي،مسروقه،گودرزي،كلاهبرداري،كارآگاهان،متهمان،سردار،س ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار علی ولیپور گودرزی؛ رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: با دریافت گزارشی مبنی بر سرقت گوشی تلفن همراه یک شهروند در ایستگاه بی‌آر‌تی چهارراه ولیعصر ـ مولوی، موضوع به طور ویژه در دستور کار کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: در این پرونده، سارقان پس از سرقت گوشی تلفن همراه، بدون قفل کردن سیم‌کارت، از طریق پیام‌رسان‌هایی مانند واتساپ، تلگرام، بله و ایتا با مخاطبین قربانی تماس گرفته و مبالغی را تحت عنوان درخواست اضطراری دریافت کرده‌اند.
تاکنون میزان کلاهبرداری انجام شده از این طریق حدود 50 میلیون ریال برآورد شده است.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: کارآگاهان پلیس با بررسی دوربین‌های مداربسته و اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسایی یکی از متهمان که پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی، وی را در خیابان امام خمینی دستگیر و به پایگاه هشتم پلیس آگاهی منتقل کردند.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه وی، 15 عدد کارت بانکی متعلق به افراد معتاد و بی‌خانمان، 10 عدد سیم‌کارت مسروقه (از جمله سیم‌کارت مال باخته)، یک دستگاه کارت‌خوان و مقادیر قابل توجهی طلا شامل 6 النگو، یک جفت گوشواره و یک رشته زنجیر کشف شد.
سردار گودرزی گفت: پس از ارائه مستندات، متهم به همدستی با فرد جوانی اعتراف کرد که با استفاده از سیم‌کارت‌های مسروقه، از مخاطبان قربانیان کلاهبرداری می‌کردند.
در ادامه، کارآگاهان موفق به دستگیری متهم دیگر پرونده در پاساژی در محدوده خیابان "شوش" تهران شدند.
وی تصریح کرد:‌ با بررسی‌های بیشتر، مشخص شد متهمان سیم‌کارت‌های مسروقه را از فردی خریداری کرده‌اند.
این فرد نیز در خیابان "مولوی" دستگیر شد.
سردار گودرزی متذکر شد: تاکنون 20نفر از قربانیان کلاهبرداری و 5 نفر از مال‌باختگان سرقت جیب‌بری شناسایی و برای پیگیری شکایات خود به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: با هماهنگی‌های انجام شده، متهمان دستگیر شده تا زمان شناسایی و بازداشت سایر اعضای باند، تحت نظر خواهند بود.
انتهای پیام/