خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان: اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه دیگر کشورها را نمی‌دهیم

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 27 بهمن 1403 - 14:06
طالبان با رد گزارش شورای امنیت سازمان ملل مبنی بر فراهم شدن شرایط مساعد برای فعالیت القاعده در افغانستان، خاطرنشان کرد که کابل به هیچ گروهی اجازه نخواهد داد که از خاک خود علیه دیگر کشورها استفاده کنند
افغانستان،گزارش،ملل

به گزارش مشرق، ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی حکومت سرپرست افغانستان در واکنش به گزارش شورای امنیت سازمان ملل خاطرنشان کرد که کابل به هیچ گروهی اجازه نخواهد داد که از خاک افغانستان علیه دیگر کشورها استفاده کنند.
وی افزود که برخی کشورها با هدف تخریب افکار عمومی در سازمان ملل و شورای امنیت، از این نهادها برای تبلیغ علیه افغانستان استفاده می‌کنند.
بر اساس گزارش رسانه‌های غربی، شورای امنیت سازمان ملل در سی‌وپنجمین گزارش خود که اخیرا منتشر شد، اعلام کرده است طالبان به القاعده اجازه داده است تا پایگاه‌ها، پناهگاه‌های امن و کمپ‌های آموزشی خود را در افغانستان راه‌اندازی کند.