خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروجی پژوهش در آموزش و پرورش به گفتمان عمومی تبدیل شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 بهمن 1403 - 10:59
قزوین- مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: خروجی طرح‌های پژوهشی آموزش و پرورش، به گفتمان عمومی تبدیل شود.
پرورش،آموزش،استان،اصغري،پژوهشي

به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی اصغری صبح شنبه در نشست اعضای شورای تحقیقات آموزش و پرورش به ریاست حسنعلی اصغری مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین که در سالن جلسات ساختمان شهید قدرت الله چگینی برگزار شد اظهار کرد: برای تحقق مأموریت‌های آموزش و پرورش، رسیدن به هدف‌ها و رفع چالش‌ها نیازمند خلاقیت و نوآوری در برنامه ریزی ها خواهیم بود.
وی افزود: پویایی و شکوفایی در مسائل آموزشی با دریافت دیدگاه‌های نو مبتنی بر تحقیقات میدانی و اندیشه‌ها و تئوری‌ها خلاقانه شکل خواهد گرفت.
اصغری خاطرنشان کرد: خروجی طرح‌های پژوهشی آموزش و پرورش، به گفتمان عمومی تبدیل شود.
در این جلسه مدیرکل آموزش و پرورش استان، از حسن پوررضی مجری طرح پژوهشی در آموزش و پرورش استان که به عنوان طرح پژوهشی برتر کشوری از استان قزوین انتخاب شدند، تقدیر کرد.