خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش زباله‌های فضایی و امکان برخورد با هواپیما‌ها

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 25 بهمن 1403 - 04:06
کارشناسان نسبت به افزایش زباله‌های فضایی هشدار داده و می‌گویند ممکن است منجر به برخورد با هواپیماها شود.
هوايي،فضايي،خطرات،حريم،مطالعه،ورود،افزايش،Space،مرتبط،مجدد،ايمني

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - ورود زباله‌های فضایی کنترل نشده به اتمسفر زمین، با خطرات بالقوه‌ای برای هواپیما‌ها همراه است که عواقب آن می‌تواند شدید باشد.
حوادث اخیر این موضوع را برجسته و مقامات را وادار به اتخاذ تدابیر احتیاطی در طی یک پرواز فضایی اخیر کرده است.
پسماند‌های فضاپیمای استارشیپ ۷ به اقیانوس اطلس سقوط کرده است، باعث شده محدودیت‌های موقت فضای هوایی در نزدیکی جزایر ترکز و کایکوس به تعویق بیفتد.
اداره هوانوردی فدرال (FAA) با استناد به نگرانی‌های ایمنی مرتبط با ریزش لاشه‌های فضایی، دستور تحقیق در مورد این حادثه را صادر کرده است.
مطالعه‌ای در مورد افزایش خطر برخورد
بر اساس مطالعه منتشر شده در Scientific Reports، تعداد فزاینده رویداد‌های ورود مجدد همراه با افزایش ترافیک هوایی، خطرات را افزایش داده است.
یوان رایت، یکی از نویسندگان این مطالعه، به Inside Outer Space گفت که مسئولان قبلاً حریم هوایی را در پاسخ به رویداد‌های ورود مجدد بسته‌اند، ۲۶ درصد احتمال دارد که در مناطق پرترافیک مانند شمال شرقی ایالات متحده یا شمال اروپا رخ دهد.
تاثیر بر حریم هوایی و پیامد‌های اقتصادی
همان طور که Space.com گزارش داد، محققان از جمله آرون پائولی و مایکل بایرز گفتند که احتمال برخورد در مناطقی با تراکم ترافیک بالا بیشتر است.
تصمیم برای بستن حریم هوایی به منظور جلوگیری از پیامد‌های خطرناک، باعث تأخیر و ضرر و زیان اقتصادی می‌شود.
چالش‌های آتی در مدیریت بازگشت به وطن
مقامات در ایجاد تعادل بین ایمنی و کارایی عملیاتی با مشکل مواجه هستند.
این مطالعه توضیح می‌دهد که فرآیند بازگشت تحت کنترل از طریق اقیانوس‌ها می‌تواند از خطرات بکاهد، اما همچنان هزاران قطعه باقی مانده از موشک‌ها و ماهواره‌ها همچنان در مدار می‌مانند و به طور غیرقابل پیش بینی به جو باز خواهند گشت که این موضوع نیازمند مدیریت مستمر چالش‌های مرتبط با زباله‌های فضایی است.
منبع: youm7