خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

19 راه فرعی و ییلاقی مازندران همچنان مسدود است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 17:31
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری مازندران با اشاره به بازگشایی 410 راه فرعی و ییلاقی استان با تلاش راهداران، از انسداد 19 راه دیگر در پی بارش برف و کولاک روزهای گذشته خبر داد.
فرعي،مازندران،بازگشايي،گاز،مناطق،سوادكوه،ييلاقي

حسینعلی محمدی‌شیرکلایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری با اشاره به آخرین وضعیت راه‌های مواصلاتی و فرعی استان اظهار داشت: در پی بارش برف و کولاک در روزهای گذشته با انسداد 501 راه فرعی و ییلاقی مناطق بالادست و کوهستانی مازندران مواجهه شده بودیم.
وی افزود: اکثر این مسدودیت راه‌ها در مناطق خالی از سکنه و در شهرستان‌های تنکابن، رامسر، نوشهر، چالوس، بابل، سوادکوه، چهاردانگه و دودانگه، بخش لاریجان آمل بوده است.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری مازندران با بیان اینکه طی این روزها راهداران و نیروهای دستگاه‌های خدماتی و اجرایی هر یک از شهرستان‌ها تلاش برای بازگشایی راه‌ها دستور کار قرار دادند، یادآور شد: طبق گزارش‌ها 410 راه فرعی و ییلاقی تاکنون بازگشایی شده است.
محمدی‌شیرکلایی ادامه داد: هم‌اکنون 19 راه‌های مناطق کوهستانی ساری، سوادکوه، چالوس و آمل مسدود است که خوشبختانه خالی از سکنه هستند.
وی با اشاره به رانش در منطقه شیخ موسی بابل بیان کرد: با توجه به این رانش باعث انسداد راه فرعی این منطقه شده که تلاش برای بازگشایی آن در حال انجام است.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری مازندران در خصوص وضعیت فشار گاز در استان خاطرنشان کرد: در پی برودت هوا و افزایش حجم مصرف گاز در برخی از روستاهای غرب مازندران با مشکلی قطعی و افت فشار مواجه شده بودیم که درحال‌حاضر به حالت پایدار درآمده و در بخش گاز مصارف خانگی هیچ‌گونه قطعی نداریم.
انتهای پیام/