سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل آب شرب شهرستان محروم بهمئی برطرف شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 10 تیر 1398 - 19:08
نماینده شهرستان‌های 4 گانه کهگیلویه و بویراحمد خواستار برطرف کردن مشکل تامین آب شرب شهر لیکک و روستاهای همجوار شد و گفت: مسئولان در این زمینه تدبیری کنند.
پروژه،شهر،آبرساني،روستاهاي،ضروري،بهمئي

عدل هاشمی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بهمئی، اظهار داشت: انتظار می‌رود مسئولان و متولیان امر بویژه مجموعه وزارت نیرو برای تسریع در روند عملیات آبرسانی به شهر لیکک و روستاهای همجوار از رطیق سد کوثر چاره اندیشی کنند.
وی با تاکید بر اینکه عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به شهر لیکک تا زمان بهره برداری نباید متوقف شود، عنوان کرد: بهره برداری هرچه سریع تر مردم شهر لیکک و روستاهای در مسیر از آب سد کوثر با توجه به نیازمندی به آب شرب ضروری است.
هاشمی پور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرایی پروژه آبرسانی به شهر لیکک و روستاهای اطراف ادامه داد: این پروژه از سال 89 آغاز شده و بعد از این همه سال هنوز مردم منتظر افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه هستند.
نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام در مجلس شورای اسلامی افزود: ضروری است وزارت نیرو نسبت به تامین 30 کیلومتر لوله در اندازه‌های مختلف و افزایش 30 میلیارد تومانی به اعتبارات امسال اقدام کند.
هاشمی‌پور تاکید کرد: مردم از طولانی شدن این پروژه گلایه دارند و ضروری است هرچه سریعتر این پروژه به سرانجام برسد تا بیشتر از این مردم منتظر نمانند.
انتهای پیام/ ت