خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت‌الله نورمفیدی: ترامپ دست از یاوه‌گویی‌ علیه ایران بردارد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 بهمن 1403 - 13:58
نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به یاوه گویی های رئیس جمهور آمریکا درباره ایران اسلامی گفت: اینها اگر آدم هستند سرعقل بیایند و با نظام جمهوری اسلامی کنار بیایند و دست از این بازی ها بردارند.
انقلاب،اسلامي،نظام،ميدان،امام،حضور،نورمفيدي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی امروز در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در این شهر اظهارکرد: از قبل از پیروزی انقلاب، روزهای سختی که مردم ایران داشتند و زمانی که امام خمینی (ره) وارد میدان مبارزه با نظام شاهنشاهی شد، این مردم همراه با امام راحل بودند، هنوز هم با رهبر معظم انقلاب هستند و پای این نظام و انقلاب خواهند بود.
نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه این مردم هر زمانی که به حضور آنان نیاز بود در صحنه حاضر شدند، گفت: در هشت سال جنگ تحمیلی فقط نیروهای مسلح نبودند که در میدان نبرد با دشمن بعثی حضور داشتند بلکه این مردم بودند از اقشار و طبقات اجتماعی مختلف وارد میدان شدند.
وی افزود: امروز هم مردم در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن حضور گسترده‌ای داشتند و نشان دادند که هرچند مردم مشکلاتی دارند که کسی منکر آن نیست اما مردم همچنان امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و انقلاب اسلامی را دوست دارند.
نورمفیدی گفت: دشمنان این ملت و انقلاب اسلامی هم بدانند که در این 46 سال هرکاری کردند به جایی نرسیدند و نتوانستند انقلاب اسلامی را از مردم و بالعکس مردم را از نظام اسلامی جدا کنند.
وی با اشاره به یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا درباره ایران اسلامی نیز خاطرنشان کرد: اینها اگر آدم هستند سرعقل بیایند و با نظام جمهوری اسلامی کنار بیایند و دست از این بازی‌ها بردارند.
انتهای پیام/