خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجدید میثاق با آرمان های انقلاب در خراسان رضوی در 22 بهمن

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 بهمن 1403 - 12:54
پیر و جوان، زن و مرد، کارمند و بازاری، همه و همه در کنار یکدیگر با شور و شعف وصف ناپذیری در راهپیمایی 22 بهمن حضور داشتند تا چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی بدارند.
حضور،راهپيمايي،انقلاب،22،بهمن،گناباد،مجلس،اسلامي،دولت،پرشور، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، صبح امروز مردم شهرستان گناباد همزمان با سراسر کشور، با حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی 22 بهمن، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهبری تجدید میثاق کردند.
این راهپیمایی که از میدان امام خمینی (ره) آغاز شد و تا میدان بسیج ادامه یافت، شاهد حضور پررنگ و یکپارچه اقشار مختلف مردم گناباد بود.
پیر و جوان، زن و مرد، کارمند و بازاری، همه و همه در کنار یکدیگر با شور و شعف وصف‌ناپذیری در این راهپیمایی حضور داشتند تا چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی بدارند.
راهپیمایان در طول مسیر، با مشت‌های گره کرده، شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» را سر دادند و انزجار خود را از سیاست‌های استکباری و خصمانه این کشورها اعلام کردند.
همچنین، مردم گناباد با سر دادن شعار «پشتیبان ولایت هستیم»، حمایت قاطع خود را از مواضع اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام کردند و بر لزوم حفظ وحدت و انسجام ملی در برابر توطئه‌های دشمنان تأکید کردند.
حضور پرشور مردم گناباد در راهپیمایی 22 بهمن، نشان از پایبندی این خطه به ارزش‌های انقلاب اسلامی و ولایت فقیه دارد و این پیام را به جهانیان مخابره می‌کند که مردم ایران همواره پشتیبان انقلاب و رهبری خود خواهند بود.
مجلس و دولت هم‌صدا برای رفع مشکلات مردم
هادی محمدپور؛ نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی نیز در جمع راهپیمایان 22 بهمن ، با اشاره به تعامل سازنده بین مجلس و دولت، بر تلاش مشترک برای رفع مشکلات مردم تاکید کرد.
وی اعلام کرد: نمایندگان مجلس روز یکشنبه وضعیت معیشتی مردم و موضوع افزایش قیمت دلار را از دولت مطالبه خواهند کرد.
محمدپور با یادآوری حمایت قاطع مردم از انقلاب اسلامی، گفت: 98 درصد مردم به انقلاب آری گفتند و امروز با وجود همه مشکلات پای کار انقلاب ایستاده‌اند.
وی با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری، تاکید کرد: رفع مشکلات معیشتی مردم با اتحاد و تعهد مسئولین و نه با مذاکره حل خواهد شد، پس کشور ما هیچ وقت دل به مذاکره نخواهد بست و از این پیچ تاریخی نیز عبور خواهیم کرد.
نماینده مردم گناباد و بجستان با اشاره به همراهی مجلس با دولت در رای اعتماد به وزرا، گفت: دولت وفاق پیشنهاد داد و مجلس در کنار دولت قرار گرفت و به وزرا رای داد ولی دلیل بر برادری با وزیری نیست و مطالبه‌گری انجام خواهد شد و انتظار داریم از تیم اقتصادی دولت برنامه‌های خود را در مجلس ارائه دهند.
محمدپور اتحاد و حضور مردم را عامل اقتدار کشور دانست و تصریح کرد: اتحاد و حضور مردم خاری در چشم دشمن خواهد بود و به صلابت جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های بین‌المللی خواهد داشت.
برگزاری راهپیمایی 22 بهمن در مه‌ولات
با حضور باشکوه و پرشور مردم شهرستان مه‌ولات، راهپیمایی 22 بهمن 1403 در فیض‌‌آباد مه‌ولات برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مه‌ولات، مردم همیشه در صحنه شهرستان مه‌ولات همچون دیگر مردم فهیم و بصیر استان خراسان‌رضوی و سایر هموطنان عزیز با حضور باشکوه و پرشور خود در راهپیمایی 22 بهمن 1403 باری دیگر حماسه آفریدند.
این مراسم از میدان امام خمینی «ره» فیض‌آباد آغاز و تا مصلی نماز جمعه ادامه یافت.
باوجود سردی هوا، مردم با حضور گرم خود در این مراسم، چهل‌‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفتند.
حضور علمای شیعه و سنی در راهپیمایی 22 بهمن خواف
تصاویری از راهپیمایی 22 بهمن شهر مرزی خواف که با حضور باشکوه مردم و علمای شیعه و سنی برگزار شد.
انتهای پیام/282