خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چمران: حضور مردم سلاحی در مقابل دشمنانی است که می‌خواهند متحد نباشیم

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 22 بهمن 1403 - 12:52
رئیس شورای شهر تهران با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: حضور و انسجام مردم در راهپیمایی سلاحی در مقابل دشمنانی است که می‌خواهند متحد نباشیم.
حضور،انقلاب،راهپيمايي

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی چمران امروز در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن یک نقطه اتکا و پشتوانه‌ای برای انقلاب اسلامی است و حضور سالانه مردم، پشت انقلاب را مستحکم و چشم دشمنان را کور می‌کند.
وی تاکید کرد: حضور و انسجام مردم حرف اول ما و سلاحی در مقابل دشمنانمان است که می‌خواهند متحد نباشیم و تفرق داشته باشیم.
چمران گفت: حضور مردم این مساله را خنثی می‌کند و ان‌شاءالله که با حضور امروزشان یک حرکت محکم‌تری را در مسیر پیشرفت انقلاب داشته باشیم.