خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیب زمینی 29 هزار تومان وارد بازار اردبیل می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 22 بهمن 1403 - 08:12
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: با مباشرت تعاونی روستایی به عنوان مأمور خرید سیب زمینی این محصول در چند روز آینده با قیمت هر کیلو 29 هزار تومان روانه بازار می شود.
سيب،زميني،محصول،اردبيل،استان،قيمت،بازار،روانه،اژدري،هزارتن،و ...

نوبخت اژدری در گفتگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: افزایش قیمت سیب زمینی به دلیل صادرات این محصول و همچنین ناشی از عدم عرضه کافی به بازار بوده که با توزیع گسترده قیمت این محصول در روزهای آتی متعادل می شود.
وی خاطرنشان کرد: طبق بررسی های به عمل آمده 169 هزارتن موجودی انبارها بوده که 80 هزارتن مصرف بذری داشته و الباقی طی روزهای آتی روانه بازار می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به ضبط بیش از 10 هزارتن سیب زمینی که به صورت غیر قانونی احتکار شده بود، گفت: این محموله پس از طی مراحل قانونی و اداری با قیمت متعادل روانه باز مصرف می شود.
اژدری بیان کرد: تعاون روستایی استان اردبیل نیز به عنوان مباشر خرید سیب زمینی وارداتی معرفی شده و مأمور خرید سهمیه استان از سیب زمینی وارداتی بوده که آنهم در چند روز آتی با قیمت هر کیلو 29 هزار تومان روانه بازار می شود.
وی از عموم کشاورزان که دارای انبار سنتی و نیمه مکانیزه هستند خواست؛ برای جلوگیری از سواستفاده دلالان و واسطه گران و همچنین ممانعت از فاسد شدن محصول سیب زمینی این محصول را به تدریج و تا آخر اسفند روانه بازار کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: کشور در زمینه تامین سیب زمینی مشکلی ندارد و افزایش قیمت اخیر هم به علت التهاب ایجاد شده توسط دلالان در بازار رخ داده است و با اقدامات انجام گرفته توسط اتحادیه تعاونی روستایی و محصول وارداتی، طی چند روز آینده قیمت این محصول کاهش خواهد یافت.
اژدری با بیان این که حدود 800 هزار تن معادل یک پنجم محصول سیب زمینی کشور در استان اردبیل تولید می‌شود، تصریح کرد: استان اردبیل با تولید این میزان سیب زمینی مقام دوم تولید این محصول در سطح کشور را دارد.
همچنین از صادرات 74 هزار تن محصول سیب زمینی تولیدی استان اردبیل به خارج از جمله کشورهای جمهوری آذربایجان، عراق، امارات متحده عربی، روسیه، ترکمنستان و تاجیکستان خبر داد.
انتهای پیام/132/.