خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات محدودیت ترافیکی 22 بهمن در کاشان اعلام شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 بهمن 1403 - 11:53
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان جزئیات محدودیت های ترافیکی یوم الله 22 بهمن در کاشان را تشریح کرد.
ميدان،چهارراه،مسدود،كاشاني،ترافيكي،كاشان،تقاطع

سرهنگ ایرج کاکاوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به محدودیت‌های ترافیکی یوم‌الله 22 بهمن، اظهار داشت: محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن در روز دوشنبه ساعت 8 صبح تا 14 از خیابان باباافضل مسجدالرسول تا میدان جهاد اعمال می‌شود.
وی در بیان جزئیات محدودییت‌های ترافیکی اعمال شده، افزود: مسیر میدان کمال‌الملک به سمت چهارراه کاشانی و بلعکس، سه‌راهی مسجد جامع و سه‌راهی باب‌الحوائج، سه‌راه غزنوی و خیابان رجایی تقاطع روبه‌روی بیمارستان نقوی به سمت چهارراه آیت‌الله کاشانی مسدود است.
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان، خاطرنشان کرد: مسیر میدان دوازده فروردین به سمت چهارراه شاهد و تقاطع یاسر به سمت چهار راه شاهد، میدان زین‌العابدین و تقاطع تربیت به سمت سه‌راهی زیارتی، میدان چهارده معصوم و میدان منتظری به سمت میدان معلم مسدود است.
وی با بیان اینکه مسیرهای میدان امام حسن(ع) و بریدگی بلوار دانش و میدان مادر به سمت میدان جهاد مسدود است، گفت: از بامداد روز دوشنبه توقف در خیابان‌های بابا افضل، شهید بهشتی، میدان معلم، بلوار باهنر و میدان جهاد ممنوع است.
کاکاوند با بیان اینکه از همشهریان کاشانی تقاضا داریم در صورت تردد از مسیرهای جایگزین استفاده کنند، تصریح کرد: از شهروندان تقاضا داریم تا با خادمان خود در پلیس راهنمایی و رانندگی کاشان همکاری داشته باشند.
انتهای پیام/801/