خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

با دستور وزیر ورزش پرسپولیس واستقلال درآزادی میزبانی می‌کنند - تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 21 بهمن 1403 - 11:52
با دستور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان پرسپولیس و استقلال بازی های آینده خود در تهران را در ورزشگاه آزادی برگزار خواهند کرد.
ورزشگاه،آزادي،پايتخت

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، با دستور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، بازی‌های بعدی دو تیم بزرگ پایتخت در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد و خبری از میزبانی آنها در ورزشگاه شهدای شهر قدس نخواهد بود.
گفتنی است که پس از بازگشایی مجدد ورزشگاه آزادی، اعلام شده بود که تا بازسازی کامل این مجموعه، فقط بازی‌های مهم پرسپولیس و استقلال و بازی‌های تیم ملی در این ورزشگاه برگزار خواهد شد، به همین دلیل سرخابی‌های پایتخت در همه بازی‌های‌شان نمی‌توانند در ورزشگاه آزادی میزبان باشند.
انتهای پیام/