به کارگیری همه توان و ظرفیتها برای خدمت به حجاج
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت:برای خدمات رسانی به حجاج باید همه توان خود را به کار ببندیم و از هیچ تلاشی فروگذارنکنیم.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام سیدعبدالفتاح نواب در نشست هماهنگی نهایی که با حضور مدیران ستادی و استانی حج و زیارت و دفاتر حوزه نمایندگی ولی فقیه درحج و سایر دستگاه ها و بخش های دست اندرکار برگزار شد افزود: شعار محوری حج هماهنگی و اتجاد و انسجام است و در سایه آن باید ابعاد درونی خودسازی بویژه تخلص به اخلاق دینی و اسلامی تمرکز یافته و در عین آنکه تقویت اخوت دینی و برادری بیش از هر زمان در بین حاجیان محور عمل قرار گیرد.
وی اظهار کرد: با توجه به فرصت و زمان طولانی سفر حج که برای برخی تا ۳۵ روز میرسد باید تلاش کرد تا حجاج بهره مناسب و مطلوبی از این زمان برای خودسازی و تقویت اخوت دینی ببرند.
دکتر محمد جواد ظریف وزیرامور خارجه، دکتر صالحی وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی، زنگنه مدیرعامل هواپیمایی هما و برخی دیگر از مسئولان کشوری نیز در این نشست حضور داشتند.