خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۰ مرکز بهزیستی در مازندران آماده اسکان افراد بی سرپناه هستند

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 بهمن 1403 - 08:41
ساری - مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: ۶۰ مرکز سرپناه شبانه و اقامتی بهبود و بازتوانی اعتیاد بهزیستی آماده اسکان افراد بی‌ سرپناه هستند
بهزيستي،سرپناه،مازندران،شبانه،اعتياد،مراكز،آسيب،استان

فریبا بریمانی در گفت وگو با خبرنگار مهر با بیان این که مراکز سرپناه شبانه و اقامتی بهبود و بازتوانی اعتیاد تحت نظارت بهزیستی استان در ایام سرد سال به صورت شبانه روزی میزبان معتادین بی سرپناه و همچنین معتادان متجاهر هستند، افزود: تشکل اقامتی مراکز بهبود و بازتوانی اعتیاد استان مازندران آمادگی کامل خود را در این زمینه اعلام کرده است.
مدیرکل بهزیستی مازندران ادامه داد: دو مرکز سرپناه شبانه معتادان فاقد سرپناه در واحد زنان و مردان در استان، ۵ مرکز گذری کاهش آسیب(DIC) و ۵۳ مرکز شبانه روزی اقامتی بهبود و بازتواتی اعتیاد در استان مازندران خدمات خود را به معتادین بی سرپناه ارائه می‌دهند.
بریمانی افزود: خدمات متعددی از قبیل وعده غذای گرم، صبحانه، مکانی برای استراحت و خواب، خدمات بهداشتی، ارجاع به مراکز درمانی و ارائه رویکرد نوین آموزشی در جهت پیشگیری از بیماری‌هایی همچون اچ‌آی‌وی و غیره در این مراکز ارائه می‌شود.
وی آموزش و آگاهی‌بخشی را مهمترین گام در پیشگیری از اعتیاد برشمرد و اضافه کرد: بهزیستی همواره فعالیت‌های آموزشی و اجتماع محور را به منظور آگاه‌سازی و پیشگیری از اعتیاد برای عموم خصوصاً اقشار در معرض آسیب انجام می‌دهد.
مدیرکل بهزیستی مازندران تصریح کرد: از شهروندان نوعدوست مازندرانی تقاضا داریم در هر ساعت از شبانه روز نسبت به راهنمایی، انتقال و یا تماس با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی بهزیستی مازندران برای اسکان معتادین بلامکان، افراد آسیب دیده و یا در معرض آسیب بی سرپناه و سایر گروه‌های هدف بهزیستی به مراکز اعلام شده، همکاری داشته باشند تا از خدمات بهزیستی مازندران بهره مند شوند.