خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دردسر جدید خواننده آمریکایی/ بازیگری که برای مسابقه بوکس اعلام آمادگی کرد!

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 10 تیر 1398 - 14:10
استیو او بازیگر، کمدین و مجری آمریکایی از جاستین بیبر خواست به جای به مبارزه طلبیدن تام کروز، با او مبارزه کند.
كروز،تام،وايت،استيو،شوخي،گردن،مسابقه

به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مووی وب، چندی پیش جاستین بیبر در صفحه شخصی خود پیامی را منتشر و در آن تام کروز را به مسابقه بوکس دعوت کرد و این بازیگر را به چالش کشید.
این خواننده پس از چند روز مدعی شد که این کار را صرفاً جهت شوخی انجام داده و گاهی این رفتار‌ها را انجام می دهد.
اما این بار به نظر می‌رسد که عواقب این شوخی دست از سر او برنمی دارد و حالا استیو او اعلام کرده اگر تام کروز درخواست مبارزه بیبر را قبول نکند، او این کار را انجام خواهد داد.
تام کروز تا به حال به این اتفاقات واکنشی نشان نداده است.
استیو در این باره گفت: با وجود داشتن پتانسیل لازم از اینکه به عنوان یک مبارز نادیده گرفته شدم، خسته ام.
این شاید فرصت مناسبی برای من باشد.
به نظرم بیبر سراغ آدم اشتباهی رفته است، تام کروز ۵۶ ساله است، اما من ۴۵ ساله.
او در ادامه اعلام کرد که با رئیس مسابقات یو اف سی دانا وایت در این باره صحبت کرده است.
او می‌گوید که در نهایت با وایت به توافق رسیده است.
او همچنین برای اینکه نشان دهد این مسابقه را خواهد برد گفت: اگر بیبر حتی به گردن من نزدیک شد، می‌تواند گردن من را بگیرد و خفه کند.
انتهای پیام/