خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌یک میلیارد و 300 میلیون تومان به طرح‌های محرومیت‌زدایی خراسان جنوبی اختصاص یافت‌

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 10 تیر 1398 - 13:24
رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: یک میلیارد و 300 میلوین تومان از اعتبارات قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه برای طرح‌های محرومیت‌زدایی به خراسان جنوبی واریز شد.
قرارگاه،اجرايي،پروژه،تومان،كمك،آب،سازندگي،بسيج،مبلغ،اشتغال

مهدی هنری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند‌ اظهار داشت: یکی از برنامه‌های سازمان بسیج سازندگی استفاده از ظرفیت اعتباری تمام نهادها و دستگاه‌های خدمت‌رسان برای کمک به اجرای پروژه‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی در مناطق محروم استان است.
وی افزود: یکی از ظرفیت‌های سپاه برای این منظور قرارگاه محرومیت‌زدایی است که با تامین بخشی از اعتبار مورد نیاز پروژه‌ها با کمک مردم و خیرین و دستگاه‌های اجرایی استان اجرایی می‌شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در اواخر سال 97 تفاهم‌نامه جدیدی با قرارگاه محرومیت زدایی سپاه منعقد شده که مطابق آن 63 پروژه با اعتبار 3 میلیارد تومان اجرا شود که 50 درصد این اعتبارات توسط قرارگاه تامین شده و مابقی سهم استانی شامل دستگاه‌های اجرایی مرتبط، مشارکت مردمی و کمک خیرین است.
هنری بیان کرد: با توجه به اینکه اولویت پروژه‌های قرارگاه محرومیت‌زدایی در سال 98 آب و اشتغال بوده 35 پروژه مربوط به آب کشاورزی (احیا و مرمت قنوات، استخر ذخیره آب، کانال انتقال آب و آبخیزداری) به مبلغ یک میلیارد و 450 میلیون تومان است.
وی عنوان کرد: در بحث اشتغال نیز امسال در پروژه‌های عمرانی تعریف شده برای احداث 7 پروژه کارگاه‌های تجمیعی اشتغال و فروشگاه عرضه مستقیم تولیدات روستایی با مبلغ 560 میلیون تومان کمک شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی اظهار داشت: عملیات اجرایی پروژه‌های فرهنگی و مذهبی شامل مساجد، خانه عالم، گلزار شهدا، مجموعه فرهنگی و مذهبی و ایستگاه دیجیتال تلویزیون نیز با توجه به واریز مبلغ یک میلیارد و 300 میلیون تومان از طریق قرارگاه محرومیت‌زدایی آغاز شده و 25 پروژه در حال کار است.
هنری گفت: این پروژه‌ها در همه شهرستان‌ها تعریف شده و بر اساس اولویت‌بندی مردمی مشخص شده است که امیدواریم با تعامل سازنده تمام دستگاه‌های اجرایی و تامین به موقع سهم مشارکتی پروژه‌ها قبل از موعد مقرر این پروژه‌ها به اتمام رسیده و بتوانیم منابع بیشتری از این طریق جذب کنیم.
انتهای پیام/ش