سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار ظریف با عمار حکیم؛ معاون راهبردی پزشکیان به رییس جریان حکمت ملی عراق چه گفت؟

اعتماد | همه | پنجشنبه، 18 بهمن 1403 - 09:12
محمد جواد ظریف در دومین برنامه سفر خود به عراق با سید عمار حکیم، رییس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد و در این ملاقات دو طرف راجع به مسائل و علایق مشترک ایران و عراق و موضوعات روز جهان به ویژه دنیای اسلام تبادل نظر کردند.
عراق،رييس،حكمت،سفر،ديدار،ملي،ظريف،راهبردي

محمد جواد ظریف در دومین برنامه سفر خود به عراق با سید عمار حکیم، رییس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد و در این ملاقات دو طرف راجع به مسائل و علایق مشترک ایران و عراق و موضوعات روز جهان به ویژه دنیای اسلام تبادل نظر کردند.
کد خبر: 698414 | ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ ۰۹:۱۰:۰۶
معاون راهبردی رییس‌جمهور با رییس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش مهر، محمد جواد ظریف در دومین برنامه سفر خود به عراق با سید عمار حکیم، رییس جریان حکمت ملی عراق دیدار و گفت‌وگو کرد و در این ملاقات دو طرف راجع به مسائل و علایق مشترک ایران و عراق و موضوعات روز جهان به ویژه دنیای اسلام تبادل نظر کردند.
معاون راهبردی رییس جمهور، به دعوت رسمی رییس جریان حکمت ملی عراق و با هدف شرکت در سومین کنفرانس علمی و بین‌المللی چشم‌انداز آینده پیروان اهل‌بیت(ع) در بغداد، به کشور عراق سفر کرده و قرار است در حاشیه این کنفرانس با مقامات عالی‌رتبه عراق نیز دیدار و گفت‌وگو داشته باشد.
معاون راهبردی رئیس‌جمهور به ادعای حمید رسایی درباره درخواست ویزای شنگن آلمان پاسخ داد.
این سفر سه روزه از چهارشنبه‌شب ؛ 17 بهمن 1403 با هماهنگی وزارت امورخارجه کشورمان انجام شده است.
ظریف چهارشنبه پس از ورود به فرودگاه بغداد و در مسیر شهر بغداد پایتخت عراق، با حضور در محل یادمان شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، به مقام شامخ شهدای مقاومت ادای احترام کرد.