خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ از غزه بازدید می‌کند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 17 بهمن 1403 - 09:46
ترامپ در دیدار با نخست وزیر اسرائیل گفت که به (اراضی اشغالی) اسرائیل، غزه و عربستان سعودی سفر خواهد کرد
غزه،اسرائيل،بنيامين،نتانياهو،پاكسازي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در جریان کنفرانس مطبوعاتی مشترک خود با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرد که قصد دارد از اسرائیل، غزه، عربستان سعودی و «مناطق دیگر در سراسر خاورمیانه» بازدید کند.
او گفت: «فکر می‌کنم رهبری بد زیادی در خاورمیانه وجود داشته که اجازه داده چنین اتفاقاتی رخ دهد، و این شامل طرف آمریکایی نیز می‌شود.»
ترامپ در جریان یک کنفرانس مشترک با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرد که قصد دارد نوار غزه را تحت کنترل بگیرد و فلسطینی‌ها را در کشور‌های همسایه اسکان دهد.
او گفت: «ایالات متحده نوار غزه را تحت کنترل خواهد گرفت و ما کار‌های لازم را نیز با آن انجام خواهیم داد.»
رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر طرح کوچ اجباری و «پاکسازی» فلسطینی‌ها از غزه و درخواست او از مصر و اردن برای پذیرش آنها را مطرح کرد.
او روز جمعه برای سومین بار در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در دفتر بیضی‌شکل، اطمینان خود را از پذیرش پناهندگان فلسطینی توسط مصر و اردن تکرار کرد.
پیشنهاد ترامپ با انتقادات گسترده‌ای مواجه شده و منتقدان آن را تلاشی برای «پاکسازی قومی» خوانده‌اند.
همچنین برخی از سران جهان به این طرح ترامپ واکنش نشان داده‌اند.
منبع: رویترز