سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریق پتروشیمی مارون ۶ مصدوم بر جا گذاشت

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 16 بهمن 1403 - 14:46
سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: حریق انبار ضایعات شرکت پتروشیمی مارون بصورت کامل مهار شد.
پتروشيمي،حادثه،شركت،مارون،منطقه،اقتصادي

به گزارش مشرق، محسن ادیبی سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی امروز ۱۶ بهمن در جمع خبرنگاران، در تشریح حادثه شرکت پتروشیمی مارون گفت: حریق انبار روباز ضایعات هیدروکربنی شرکت پتروشیمی مارون مقارن ساعت ۱۱:۴۲ امروز سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ به مرکز آتش نشانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اطلاع داده شد که با تلاش نیروهای آتش‌نشانی در ساعت ۱۳:۰۵ به صورت کامل مهار شد
ادیبی با بیان این که این حادثه شش مصدوم جزیی داشت، ادامه داد: مصدومان در دقایق ابتدایی وقوع حادثه به صورت سرپایی درمان و جهت ادامه مداوا به مرکز اورژانس شرکت پتروشیمی مارون اعزام شدند و خوشبختانه حال عمومی مصدومین حادثه مساعد گزارش شده است.
سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: در این حادثه واحدهای عملیاتی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، شرکت پتروشیمی امیرکبیر و شرکت پتروشیمی بندر امام به پشتیبانی از آتش‌نشانان شرکت پتروشیمی مارون پرداختند.
ادیبی با بیان این که عملیات خنک سازی تجهیزات نیز به پایان رسیده است و خودروهای آتش‌نشان محل حادثه را ترک کردند، علت وقوع حادثه در دست بررسی کارشناسان قرار دارد.