نگرانی از فرسودگی شبکه آب کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از فرسودگی شبکه آب شهرها و روستا ابراز نگرانی کرد و گفت: برای اصلاح و بازسازی شبکه در یک بازه زمانی کوتاه، کمبود اعتبار داریم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لیکک، یدالله رحمانی ظهر امروز در آئین کلنگزنی پروژه اصلاح و توسعه بخشی از شبکه توزیع شهر لیکک به نمایندگی سه پروژه آب و فاضلاب اظهار کرد: 30 درصد شبکه آب شهرها و روستاهای این استان فرسوده هستند که برای اصلاح و بازسازی شبکه در یک بازه زمانی کوتاه، کمبود اعتبار داریم و انتظار میرود وزارت نیرو تدبیری کند.
وی با بیان اهمیت پروژه های اصلاح و توسعه شبکه آب شرب تأکید کرد: برای برون رفت از تنش آبی و نیز کاهش هدررفت آب براساس برنامه مدون کار اصلاح شبکه فرسوده شهرها و روستاها انجام گیرد.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مصرف بهینه آب و جلوگیری از هدررفت آب نیز باید برای عموم مردم تبیین شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در این آئین با اشاره به اینکه سه پروژه آب و فاضلاب شهرستان بهمئی در مجموع بیش از 12 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، تصریح کرد: اصلاح و توسعه بخشی شبکه توزیع شهر لیکک به طول 2500 متر و آبرسانی به روستای اسلامآباد با اجرای بیش از 12 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و پروژه محصورسازی مخزن روستای گچ بلند از پروژههای آماده کلنگزنی هستند.
رضا رضایی جمعیت تحت پوشش این پروژه ها را بیش از 3000 نفر عنوان کرد: اعتبار این پروژه ها از محل اعتبارات نفت تأمین شده است.
انتهای پیام/