خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل جاده ساری به تاکام در مرحله پایانی قرار دارد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 بهمن 1403 - 10:53
فرماندار ساری با بیان اینکه تکمیل جاده ساری به تاکام در مرحله پایانی قرار دارد و روند تکمیل پروژه با جدیت دنبال می شود، گفت: با رفع موانع موجود این پروژه را در کوتاه ترین زمان بهره برداری می کنیم.
ساري،تكميل،پروژه،نوبخت،محور،فرماندار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمدعلی نوبخت فرماندار ساری در بازدید از روند عملیات اجرایی پروژه ساری به تاکام اظهار داشت: پروژه ساری به تاکام یکی از مهم‌ترین طرح‌های زیرساختی حوزه حمل‌ و نقل ساری بوده و به همراه مسئولین استانی روند اجرای طرح بررسی شد.
وی با بیان اینکه این محور یکی از محورهای پرتردد استان مازندران محسوب می‌شود افزود: تکمیل پروژه ساری به تاکام در کاهش ترافیک و افزایش ایمنی تاثیر به‌سزایی دارد.
فرماندار ساری تاکید کرد: برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده نشان داده برای تکمیل قطعه بعدی مسیر و با بهره‌برداری از این دو کیلومتر می‌توان این محور حیاتی را تکمیل کرد و تلاش می‌شود با تأمین اعتبارات لازم هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.
نوبخت خاطرنشان ساخت: اهمیت تسریع در اجرای این پروژه با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در حال انجام است و روند تکمیل جاده ساری به تاکام با جدیت دنبال می‌شود.
نوبخت بیان کرد: تلاش خواهیم کرد موانع موجود را برطرف کنیم و این پروژه را در کوتاه‌ترین زمان عملیاتی سازیم.
با تکمیل نهایی این محور، شبکه راه‌های ارتباطی شهرستان توسعه می‌یابد.
انتهای پیام/