خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلاهبردار ارز دیجیتال اینستاگرامی در البرز بازداشت شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 16:53
کرج - جانشین انتظامی استان از دستگیری مجرم سایبری که با ترفند خرید و ‏فروش ارز دیجیتال از ۱۳ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بود خبر داد‎.
پليس،استان،ديجيتال،كلاهبرداري،ارز،شناسايي،شكات،مجرم،واريز،پليسي

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد نادربیگی، گفت: با مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا استان مبنی بر کلاهبرداری میلیاردی تحت عنوان خرید و فروش ارز دیجیتال در شبکه اجتماعی اینستاگرام، موضوع در دستور کار پلیس فتا استان قرار گرفت.
وی گفت: شاکی در اظهارات خود عنوان کرد در شبکه اجتماعی اینستاگرام با شخصی که مدعی فعالیت کلان سرمایه گذاری در زمینه ارز دیجیتال بود آشنا شدم و پس از جلب اعتمادم مبلغ ۲۸ میلیارد ریال جهت سرمایه گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال برای وی واریز کردم و بعد از واریز وجه دیگر پاسخی از وی دریافت نکردم و متوجه کلاهبرداری از سوی او شدم.
این مقام انتظامی بیان داشت: مأموران پلیس فتا استان پس از بررسی‌های همه جانبه و تلاش بی وقفه برای شناسایی مجرم با انجام اقدامات تخصصی و پلیسی سرانجام این شیاد اینترنتی را شناسایی کردند.
سردار نادربیگی افزود: با به دست آمدن هویت متهم و پس از هماهنگی با مقام قضائی، تیم عملیات پلیس فتا استان مجرم را در یکی از مناطق شهرستان فردیس دستگیر و به مقر پلیس فتا استان منتقل کردند.
وی با بیان اینکه تا کنون ۱۳ نفر از شکات پرونده شناسایی شده‌اند اظهار داشت: متهم پس از انتقال به پلیس فتا و مواجهه با مستندات پلیسی به جرم خود اعتراف و اظهار داشت با هویتی جعلی و جلب اعتماد شکات با وعده واهی سود بسیار بالای ارز دیجیتال از مردم کلاهبرداری می‌کردم.
جانشین انتظامی استان البرز به شهروندان توصیه کرد: توصیه‌های پلیس فتا را جدی بگیرند و همواره مراقب ترفند کلاهبرداران و سودجویان باشند و در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir اعلام کنند.