خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیب زمینی 30 هزار تومانی به بازار سنندج آمد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 15 بهمن 1403 - 13:53
پس از انتشار گزارش تسنیم؛ سیب زمینی 30 هزار تومانی به روستا بازار سنندج آمد.
بازار،استان،قيمت،روستايي،تسنيم،سنندج،سيب،تعاون،زميني

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، دهم بهمن ماه جاری خبرنگار تسنیم در گزارشی با عنوان «قیمت سیب‌زمینی و بادمجان در کردستان سر به فلک کشید!» به گرانی و چرایی افزایش قیمت این محصول پرداخت که بازتاب زیادی در فضای کشور و استان داشت تا جائی‌که در تریبون رسمی نماز جمعه این مسئله توسط امام جمعه سنندج مطرح شد.
پس از انتشار گزارش و پیگیری‌ و مطالبه‌گری مستمر خبرنگار از مسئولان استانی که چرا باید سیب‌زمینی در استانی که خود تولیدکننده این محصول است از 10 هزار تومان به 60 هزار تومان برسد؟!
حال چند روز نگذشت که مسئولان به خود آمدند و خبر از عرضه مستقیم سیب‌زمینی با کیلویی 30 هزار تومان می‌دهند.
بهرام کوشکی، مدیر تعاون روستایی استان کردستان از توزیع مستقیم سیب زمینی در بازار روستا حاجی‌آباد سنندج خبر داد و اظهار داشت: در راستای مصوبه ستاد تنظیم بازار استان و به‌منظور کنترل افزایش بی رویه قیمت محصول سیب زمینی و همچنین کمک به تعادل بازار، تعاون روستایی اقدام به ایجاد غرفه عرضه مستقیم سیب زمینی با قیمت مصوب کرده است.
وی افزود: این غرفه در سنندج و در روستا بازار اتحادیه تعاونی‌های روستایی استان واقع در خیابان حاجی آباد ایجاد و شروع به عرضه سیب زمینی با کیفیت به قیمت هر کیلو 30 هزار تومان کرده است.
مدیر تعاون روستایی استان کردستان گفت: این غرفه صبح و عصر دایر است و همشهریان می‌توانند با حضور در روستا بازار نسبت به تهیه مقدار محصول مورد نیاز اقدام کنند.
به گزارش تسنیم؛ دغدغه و پیگیری‌های مدیر تعاون روستایی استان کردستان در طول یک هفته اخیر که خبرنگار تسنیم این وضعیت را از او پیگیری می‌کرد، قابل تقدیر و نتیجه پیگیری‌ها بیانگر است که در صورت اراده و هم‌افزایی می‌توان از قیمت بسیاری از اجناس و محصولات دیگر نیز جلوگیری کرد.
پس اگر مسئولان بخواهند می‌توان همانند این حوزه، بازار را کنترل کرد.
انتهای پیام/481/