خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فشارهای آمریکا ناشی از شکست‌های این کشور در برابر ایران است

فارس | اقتصادی | دوشنبه، 10 تیر 1398 - 10:41
وزیر امور خارجه گفت: فشارهای آمریکا امروز ناشی از قدرت آمریکا نیست بلکه به دلیل شکست های مستمر ایالات متحده در حوزه منطقه‌ای و بین المللی در برابر جمهوری اسلامی ایران است.<br/>
ايران،المللي،آمريكا،امريكا،قدرت

وزیر امور خارجه گفت: فشارهای آمریکا امروز ناشی از قدرت آمریکا نیست بلکه به دلیل شکست های مستمر ایالات متحده در حوزه منطقه‌ای و بین المللی در برابر جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف در مراسم روز صنعت و معدن گفت: استفاده افراطی از دلار در آینده به معنی کاهش نقش دلار در روابط بین المللی است.
وی تصریح کرد: فشارهای آمریکا امروز ناشی از قدرت آمریکا نیست بلکه به دلیل شکست های مستمر ایالات متحده در حوزه منطقه‌ای و بین المللی در برابر جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به افزایش قدرت و نفوذ ایران در منطقه و همچنین منزوی شدن امریکا در عرصه بین المللی افزود: امریکا برای اینکه علیه ایران حامی پیدا کند به هر وسیله ای متوصل شده و ناموفق بوده است.
سال گذشته ۴ مرتبه جلسه شورای امنیت را برای محکوم کردن ایران برگزار کردند ولی هربار ناموفق بوده اند که این شرایط امریکا را وادار کرده از تنها حربه یعنی حربه اقتصادی علیه ایران استفاده کند.
ادامه دارد...