خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷ هزار تن گندم در گرمسار خریداری‌ شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 10 تیر 1398 - 10:14
گرمسار - رئیس اداره تعاون روستایی گرمسار با تأکید بر لزوم رسیدگی به مشکلات کشاورزان گفت: امسال شبکه تعاونی روستایی بالغ بر هفت هزار تن گندم از کشاورزان گرمساری خریداری کرد.
گندم،خريد،روستايي،مركز،گرمسار

محمدرضا قربانی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه خرید تضمینی گندم یکی از مهم‌ترین وظایف سازمان تعاون روستایی است، اظهار داشت: فرآیند خرید تضمینی گندم امسال از ۱۵ خردادماه در گرمسار آغاز شد و تاکنون هفت هزار و ۷۳ تن گندم توسط شبکه تعاونی روستایی این شهرستان خریداری‌شده است.
وی با تأکید بر اینکه پرداخت مطالبات کشاورزان در حوزه خرید تضمینی گندم بر عهده شرکت غله و خدمات بازرگانی دولت است، افزود: شبکه تعاونی روستایی در فرآیند خرید گندم به‌عنوان مباشر در مراکز خرید فعالیت کردند.
فعالیت ۲ مرکز خرید گندم در گرمسار
رئیس اداره تعاون روستایی گرمسار با اشاره به اینکه امسال دو مرکز خرید تضمینی گندم در شبکه تعاون روستایی این شهرستان فعالیت داشت، تصریح کرد: یک مرکز خرید در روستای کردوان و دیگری در بخش ایوانکی خدمات مربوط به کارشناسی محصول، تحویل بار و خرید گندم را به کشاورزان گرمساری ارائه کردند.
وی افزود: چهار هزار و ۲۳۲ تن گندم در محل مرکز خرید شرکت تعاونی روستایی ایوانکی و دو هزار و ۸۴۱ تن گندم در محل مرکز خرید شرکت تعاونی روستایی کردوان خریداری‌شده است.
قربانی نیا با اشاره به افزایش میزان بارندگی در ابتدای سال تأکید کرد: گندم‌های دریافتی از کشاورزان گرمسار با توجه به نظارت دقیق کارشناسان پهنه جهاد کشاورزی از مرغوب‌ترین نوع گندم بود.