خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصوبه گرانی کود مربوط به مرداد ماه است+فیلم

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 13 بهمن 1403 - 14:46
سخنگوی دولت گفت:
با توجه به اهمیت راهبردی بخش کشاورزی در ارتباط با امنیت غذایی، امیدواریم بتوانیم مشکل تولیدکنندگان در ارتباط با کود را مرتفع کنیم.
خبرنگاران،كود،مهاجراني

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اینکه با توجه به گلایه کشاورزان به گرانی کود برنامه ای در خصوص حمایت دارید، گفت: برخی از گرانی ها در مرداد ماه مصوب شده بود و طبیعتا نگاه دولت حمایت از بخش خصوصی است.
مهاجرانی گفت: بخش خصوصی مشخصا حوزه کشاورزی بدلیل اهمیت راهبردی که در امنیت غذایی مردم دارد، مورد توجه است که امیدواریم بتوانیم مشکل تولیدکنندگان در ارتباط با کود را حل کنیم.