خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهزیستی کردستان به ۳۸ هزار و ۸۵۰ خانوار کردستانی خدمت رسانی می‌کند

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1403 - 13:47
سنندج_مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: در سال جاری به تعداد ۳۸ هزار و ۸۵۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی در کردستان خدمات مستمر و غیر مستمر ارائه شد.
نفر،بهزيستي،پرداخت،خانوار،ارائه،رسولي،كردستان،مسكن،كمك،سازما ...

حسین رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بهزیستی استان به ۳۹ هزار خانوار خدمات ارائه می‌دهد که از جمله این خدمات در طول یکسال اخیر شامل نگهداری از ۲ هزار و ۶۱۲ سالمند، بیمار روانی، و معلول در مراکز شبانه روزی و روزانه است.
وی ادامه داد: تشکیل کمیسیون توانبخشی و معافیت سربازی برای ۷ هزار و ۲۸۰ نفر دارای معلول، ایجاد ۱۰ پایگاه هنر و عضویت ۶۰۰ نفر از معلولین، غربالگری بینایی کودکان ۴ تا ۶ سال برای ۷۳ هزار و ۶۱۰ نفر انجام شده است.
مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: همچنین ارائه خدمات اورژانس اجتماعی به ۱۵ هزار و ۸۸۲ نفر، فعالیت ۲۲ گروه همیار زنان سرپرست خانوار، حمایت آموزشی، معیشتی و توانمندسازی از ۱۲۰ کودک کار و خیابانی، غربالگری شنوایی نوزادان و کودکان ۳ تا ۵ سال برای ۵۸ هزار و ۱۱۴ نفر از خدمات دیگر این سازمان در استان بوده است.
رسولی افزود: ۱۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر از افراد هم از برنامه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهره‌مند شدند.
پرداخت بیش از ۳ میلیارد تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان بهزیستی کردستان
وی تصریح کرد: پرداخت ۳ هزار و ۵۸۶ میلیارد و ۷۷۰ میلیون ریال تسهیلات به بخش اشتغال هم برای مددجویان بهزیستی استان انجام و به ۵۵۷ خانوار در بخش تأمین مسکن کمک بلاعوض شد.
مدیرکل بهزیستی کردستان خاطرنشان کرد: برای ۲ هزار و ۷۴۰ نفر از معلولان هم حق پرستاری پرداخت و به ۷ هزار و ۵۲۰ نفر خدمات توانبخشی ارائه شد.
رسولی یادآور شد: افزایش ۴۰ درصدی یارانه مراکز شبانه روزی، واگذاری مسکن به ۲۸۰ خانوار فاقد مسکن، فعالیت یک هزار و ۳۰ گروه خودیاری محلی در روستاها و مناطق حاشیه و ارائه خدمات به آسیب دیدگان اجتماعی در ۳۸ مرکز و فعالیت ۱۴ مرکز نگهداری کودک و فرزند بی‌سرپرست و اجرای طرح پیشگیری از معلولیت‌ها برای ۴ هزار و ۲۴۵ نفر سایر اقدامات خدماتی این سازمان بوده است.
وی اظهار کرد: گروه تئاتر معلولان هم در جشنواره منطقه‌ای زاگرس، جشنواره فجر و جشنواره بین‌المللی مبارک یک اقدام فرهنگی خوب و ارزشمند بود.
پرداخت ۱۸۲ کمک هزینه جهیزیه به مددجویان تحت پوشش بهزیستی
مدیرکل بهزیستی کردستان بیان کرد: پرداخت ۱۸۲ فقره کمک هزینه جهیزیه به مددجویان بهزیستی، بهره‌مندی ۷۲۸ خانوار معاف از انشعابات و صدور پروانه، و فعالیت ۴۰۵ مرکز، مؤسسه و تشکل غیردولتی دارای مجوز از بهزیستی از دیگر اقدامات بهزیستی استان است.
رسولی افزود: از دیگر خدمات سازمان پرداخت مستمری به یک هزار و ۳۷۲ خانوار دوقلو و بیشتر، حمایت از ۴ هزار و ۷۱۰ دانش آموز و دانشجو، تحویل وسایل کمک توانبخشی و بهداشتی به ۵ هزار و ۸۷۰ نفر، ارائه خدمات آموزشی، فرهنگی و حمایتی به ۲۰ هزار و ۸۰۰ نفر از سالمندان در ۱۰ ماهه سال جاری صورت گرفته است.
وی با اشاره به رشد ۷۰ درصدی اعتبارات مددجویی افزود: به ۱۴۰ نفر از فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست ارائه خدمت شده و بیمه تأمین اجتماعی سایر بیمه پردازیهای به ۳ هزار و ۵۹۰ نفر پرداخت شده است.
مدیرکل بهزیستی کردستان ادامه داد: به ۲۱ هزار و ۳۶۰ نفر هم خدمات مشاوره‌ای پرداخت شده و خدمات درمانی بهبود یافتگان از دام اعتیاد هم به ۷ هزار و ۷۸۰ نفر ارائه شده است.
رسولی افزود: همچنین از خدمات دیگر سازمان پرداخت کمک هزینه ودیعه مسکن به ۲۸۹ خانوار، پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۸۳ خانوار و ایجاد اشتغال برای ۳ هزار و ۲۵۶ نفر بوده است.