خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانش‌آموزان باید با تاریخ ایران آشنا شوند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1403 - 11:30
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان در آیین نواختن زنگ انقلاب در مدارس خوزستان گفت: دانش آموزان سرمایه های بزرگ کشور هستند و برای آشنایی این قشر با اتفاقات رخ داده در تاریخ این کشور پهناور، برگزاری برنامه های فرهنگی و جشن لازم به نظر می رسد.
خميني،امام،انقلاب،حبيبي،خوزستان،خداوند،آشنايي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عبدالله حبیبی امروز در آیین نواختن زنگ انقلاب در استان خوزستان که به صورت نمادین در مدرسه خوروش شهرستان کارون برگزار و نواخته شد اظهار داشت: دانش‌آموزان سرمایه‌های بزرگ کشور هستند و برای آشنایی این قشر با اتفاقات رخ داده در تاریخ این کشور پهناور، برگزاری برنامه‌های فرهنگی و جشن لازم به نظر می رسد.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان مدارس را کانون اجرای مهم برنامه‌های فرهنگی و تربیتی دانست و گفت: یکی از الگوهای بی نظیر تاریخ حضرت امام خمینی (ره) است به همین منظور آشنایی دانش‌آموزان با ارزش‌های اخلاقی و شخصیت بنیانگذار انقلاب اسلامی بسیار حائز اهمیت محسوب می‌شود.
وی بابیان اینکه زندگی امام خمینی (ره) بر اساس سنت‌های الهی است گفت: حضرت امام خمینی همواره مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم را در اولویت کاری خود داشتند و تنها از خداوند در مشکلات و سختی‌ها کمک گرفتند و با الگوگیری از این رفتار بزرگ باید دین‌داری و در نظر گرفتن خداوند در تمام امور را به دانش آموزان آموخت.
حبیبی افزود: مقام معظم رهبری بر اساس مقتضیات امروز حرکت کردند و با رهبری مقتدارنه ایشان همچنان شاهد استقامت و استقلال انقلاب اسلامی در دنیا هستیم.
انتهای پیام/