خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمجید "هادی چوپان" از اقدامات ستاد دیه

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 بهمن 1403 - 11:30
قهرمان نامدار رشته بدنسازی در دیدار با مدیر نمایندگی ستاد دیه استان فارس از اقدمات این ستاد در حل مشکلات مردم تقدیر و تمجید کرد.
پهلوان،قهرمان،فارس،ديه،مردمي،ستاد،مسير،استان،غيرعمد،چوپان،اس ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هادی چوپان؛ قهرمان مستر المپیا، فدراسیون جهانی بدن‌سازی و تناسب‌اندام در سال 2022 و نایب قهرمان این مسابقه بزرگ بین‌المللی در سال 2023 با حضور در اداره‌کل زندان‌های فارس ضمن دیدار با اسحاق ابراهیمی؛ مدیرکل زندان‌ها و رییس ستاد مردمی دیه استان در جریان آخرین وضعیت زندانیان جرایم غیرعمد در زادگاه خود واقع شد.
این ورزشکار نامدار ایرانی که افزون بر موفقیت‌های فراوان خود در میادین ورزشی همواره با دغدغه همیار اقشار مختلف اجتماعی فارغ از هر قومیت و مذهبی بوده است، در سخنانی تلاش‌های انساندوستانه ستاد مردمی دیه استان فارس را در مسیر حل مشکلات مردمی و به طور خاص حمایت‌های صورت گرفته در راستای مختومه شدن پرونده بدهکاران مالی ورزشکار را قابل تحسین برشمرد.
چوپان پیرامون کمک برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و همچنین حضور در جمع محبوسان به ویژه مهرجویان کانون اصلاح و تربیت و الگوسازی ورزشی برای آنان اعلام آمادگی کرد.
در ادامه اسحاق ابراهیمی؛ مدیر ستاد دیه فارس با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) گفت: بر حسب تأکید نبوی که تأکید دارند به فرزندان شناکردن و تیراندازی بیاموزیم، شایسته است افزون بر این اهتمام به لایه‌های مفهومی این سفارش نورانی هم توجه داشته باشیم.
قرین شدن عبارت قهرمان در کنار مفهوم سماوی پهلوان یک توفیق الهی است که توجهاتی چند مترتب آن است.
وی افزود: یک قهرمان باید خصوصیاتی را دارا باشد تا در اندیشه مردم پهلوان شود؛ از جمله خصایص پهلوان همانا خدادوستی و مبارزه با خواهش‌های نفسانی است.
هر پهلوانی که در این مسیر قدم می‌گذارد، خوب می‌داند که با آفاتی همچون غرور و تکبر روبرو است.
لذا یکی از تلاش‌های او ، مجاهدت برای غلبه بر نفس و آراسته شدن به زینت ایمان استوار بوده و برای حفظ آن استمرار خواهد داشت.
مدیرکل زندان‌های استان فارس اظهار کرد: از مظان ایرانی‌ها پهلوان امین مردم و جامعه است؛ در این مسیر پهلوان و جوانمرد، دشمن ظالم و یاور مظلوم است.
به همین جهت او به دیگران زورگویی نمی‌کند و آنچه حق او نیست، برای آن به آب و تاب نمی‌زند و بعکس این حقیقت هم جاری است که در شرایطی سکوت را جایز ندانسته و حق ستمدیده را با قدرت خدادادی خود به هر طریقی می‌ستاند.
انتهای پیام/