خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«محمد اشتیه»: اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 10 تیر 1398 - 09:55
نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین در دیدار با وزیر کشور انگلیس از اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی ها انتقاد کرد.
وزير،صهيونيستي،بازداشت،فلسطين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، «محمد اشتیه» نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین در جریان دیدار با «ساجد جاوید» وزیر کشور انگلیس در رام الله تاکید کرد که رژیم صهیونیستی تمام توافقنامه ها را زیر پا گذاشته و به آنها احترام نمی گذارد.
وی در ادامه افزود: اسرائیلی ها هر روز به مناطق مختلف فلسطین یورش برده و آنها را بازداشت کرده و منازل آنها را تخریب می‌کنند.
اشتیه به بازداشت یک وزیر فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست نیز اشاره کرد.
وی تصریح کرد که رژیم صهیونیستی به دنبال مصادره کردن بخش هایی از کرانه باختری با هدف از بین بردن راهکار تشکیل دو کشور است.