خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگیری‌های شدید میان گروه‌های تروریستی در سوریه؛ اعدام شهروندان سوری در حومه حماه

مهر | بین‌الملل | شنبه، 13 بهمن 1403 - 08:18
گزارش‌های رسانه‌ای از وقوع درگیری‌های شدید میان گروه‌های تروریست و اعدام شهروندان در سوریه حکایت دارند.
تروريست،عناصر،گزارش،حومه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، منابع آگاه اعلام کردند، عده‌ای از عناصر تروریست که صورت‌های خود را پوشانده بودند یک نمایشگاه را در محله الاکرمیه واقع در شهر حلب در شمال سوریه به آتش کشیدند.
بر اساس این گزارش، عناصر تروریست همچنین به روستای ارزه واقع در حومه حماه حمله کرده و دست کم ۱۵ تن از ساکنان این روستا را در نزدیکی رود العاصی اعدام کردند.
همچنین گزارش شده که درگیری‌های شدیدی در روستای تلعاده در حومه ادلب میان ۲ گروه از عناصر تروریست رخ داده است.
از زمان براندازی نظام بشار اسد تاکنون مناطق مختلف سوریه روی آرامش به خود ندیده و شاهد وقوع درگیری‌های شدید میان عناصر تروریست و اعدام شهروندان این کشور بوده است.