خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هادی رضایی: ورزش توان‌یابان متعلق به پس از انقلاب است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 13 بهمن 1403 - 04:07
سرمربی تیم ملی والیبال نشسته کشورمان اظهار کرد: ورزش جانبازان و توان‌یابان همه مرتبط به تلاش‌ها و اقداماتی است که پس از انقلاب اسلامی انجام شده است.
انقلاب،ورزش،اسلامي،معلولان،جانبازان

هادی رضایی سرمربی مشهدی تیم ملی والیبال نشسته کشورمان اظهار کرد: ورزش جانبازان و توان‌یابان همه مرتبط به تلاش‌ها و اقداماتی است که پس از انقلاب اسلامی انجام شده، حضور ما در ۱۰ دوره پارالمپیک و کسب مدال‌های مختلف همه پس از انقلاب اسلامی به دست آمده است.
وی افزود: ما پیش از انقلاب جامعه معلولان وسیعی داشتیم، اما چیزی به نام ورزش معلولان نداشتیم، در حالی که رقابت‌ها و مسابقات مختلف در عرصه بین المللی در جریان بود.
رضایی خاطرنشان کرد: ورزش توان‌یابان تحت عنوان یک کمیته تا پیش از سال ۵۸ در فدراسیون پزشکی و ورزشی فعال بود، اما بعد از سال ۵۸ به شکل یک فدراسیون درآمد و از سال ۵۹ همزمان با آغاز جنگ تحمیلی جانبازان هم به آن الحاق شد.
سرمربی تیم والیبال نشسته ایران ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی زیرساخت‌های خوبی برای ورزش معلولان شکل گرفت و در حال حاضر ۸ مجموعه اختصاصی برای آنها در سطح کشور وجود دارد.
وی ادامه داد: ایران در دوره رقابت‌های پارالمپیک حضور داشته و همه مربوط به پس از انقلاب اسلامی است که ورزشکاران جانباز و توان‌یاب کشورمان توانسته‌اند برای کشور افتخار آفرینی کنند.
رضایی افزود: چیزی برای قیاس با پس از انقلاب وجود ندارد، حقیقت این است جامعه توان‌یاب و سپس جانبازان بعد از انقلاب اسلامی فرصت حضور در ورزش را پیدا کردند و با تامین شرایط و ساماندهی فضا و امکانات لازم توانستند برای کشور افتخار آفرینی کنند.